Pe unii din ei îi compătimesc… 13 fotografii ale bărbaților, care au mers la cumpărături cu soțiile sale

Pentru majoritatea bărbaților mersul la cumpărături reprezintă o misiune de care vor, de fiecare dată să scape într-un timp cât mai scurt. Spre deosebire de bărbați, femeile adoră acest proces. Majoritatea din ele consideră că shopping-ul este cea mai bună terapie împotriva depresiei și pentru multe alte probleme.

Această diferență dintre bărbați și femei este foarte vizibilă mai ales atunci, când merge vorba despre plimbările prin mall-uri. Bărbații, de fiecare dată știu ce-și doresc și știu unde pot găsi produsul de care au nevoie, de aceea le reușește să economisească timpul. Pe de altă parte, pentru femei shopping-ul este un eveniment special, un mod plăcut de a petrece timpul, de a se informa despre tendințele noi în modă sau alt domeniu și o oportunitate de a comunica cu prietenele.

Spre deosebire de femei, bărbații rareori compară prețurile și nu prea sunt interesați de modelul sau culoarea produsului. Femeile, la rândul său, au o abordare cu totul deosebită față de acest proces. Ele adoră să meargă la cumpărături cu prietenele, de fiecare dată analizează oferta, prețul, calitatea și țin cont de părerea prietenelor. Iată de ce unele femei pot să petreacă o zi întreagă analizând rafturile magazinelor fără a cumpăra nimic.

În acest articol am decis să vă prezentăm o selecție din cele mai amuzante fotografii, în care bărbații sunt nevoiți să-și aștepte soțiile, care fac cumpărături.

Cu siguranță, am putea numi această selecție de fotografii – ”Cumpărături cu soția sau bărbați nefericiți”.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

Ați întâlnit vreodată astfel de bărbați chinuiți? Așteptăm comentariile dvs!