Pe lângă constelația Guvernantă, Ascendentul are o influență deosebită asupra personalității fiecăruia. Vezi cum se calculează!

Caracterul unei persoane poate fi determinat de două semne zodiacale: cel în care v-ați născut și semnul aflat la Răsărit – Ascendentul dvs! Cum să-l identificați și cum vă poate afecta viața?

Ce este Ascendentul?

De ce spre exemplu o persoană născută în zodia Leu este atât de modestă și nu-i plac companiile zgomotoase? Răspunsul este simplu! El are Ascendent în Capricorn. Iar Peștii, care vorbesc fără încetare, evident au un ascendent în Gemeni.

Ascendentul (sau semnul ascendent) este adesea masca pe care o purtăm în public. De asemenea, arată modul în care facem față problemelor cotidiene. De fapt, observăm în primul rând trăsăturile definitorii ale Ascendentului.

Ascendentul zodiacal conferă trăsături distincte și subliniază anumite calități sau defecte ale unei persoane.

Iată ce scrie Wikipedia despre Ascendent:

Ascendentul reprezintă constelația zodiacală aflată la răsărit în momentul nașterii unei persoane. Conform teoriilor astrologice (neștiințifice) ascendentul definește în special personalitatea în cea de a doua parte a vieții cuiva, în timp ce zodia (constelația în care se afla soarele în momentul nașterii) conturează personalitatea în prima parte a vieții.

Ascendentul, determină mediul și educația individuală, precum și circumstanțele copilăriei. Astrologii presupun, de asemenea, că ascendentul afectează în mare măsură aspectul fizic al unei persoane.

În general, este foarte util să știți semnul dvs Ascendent, pentru că spune foarte multe despre personalitatea dvs.

Cum se calculează Ascendentul?

Vreți să vă aflați Ascendentul? Utilizați acest tabel. Doar dacă cunoașteți ora nașterii este posibil să determinați corect Ascendentul dvs!

Scurtă descriere al celor 12 Ascendenți:

Ascendentul în Berbec

Acești oameni sunt emotivi, energici, nerăbdători și competitivi. Ei tind să acționeze mai întâi și apoi să gândească.

Ascendentul în Taur

Pentru acești oameni, confortul este mai presus decât extravaganța și pentru ei calitatea este mai presus decât cantitatea. Le place să-și dedice timpul unor activități importante (inclusiv relațiilor!).

Ascendentul în Gemeni

Gemenii sunt experți în arta comunicării, deci persoanele cu ascendent în Gemeni, sunt mereu dornice să vorbească cu oameni noi.

Sunteți foarte curioși, pasionați de prea multe activități, astfel încât niciodată nu sunt suficiente orele unei zile.

Ascendentul în Rac

Persoanele cu Ascendent în Rac sunt incredibil de grijulii, tind să aibă o viață liniștită de familie. Ascendenții în Rac știu să-i asculte pe cei din jurul lor și să dea sfaturi prețioase.

Ascendentul în Leu

Aveți inima deschisă! Sunteți gata să vă împărtășiți cu generozitatea, timpul, banii, emoțiile dvs.

Ascendentul în Fecioară

Sunteți organizați, meticuloși și foarte inteligenți. Știți exact ce vreți să obțineți de la viață. Sunteți afectivi și vă place să aveți grijă de persoanele nevoiașe sau animalele fără adăpost.

Ascendentul în Balanță

Vă plac cu adevărat toate aceste activități: să mergeți la saloane de frumusețe, să vă înnoiți garderoba și profitați de orice posibilitate de a cheltui banii partenerului.

Ascendentul în Scorpion

Vă place să aveți conversații profunde și constructive. Vreți să aflați toate secretele interlocutorului dvs. Nu vă opriți până nu vă atingeți obiectivul.

Ascendentul în Săgetător

Sunteți plin de viață și vă place aventura. Săgetătorul este considerat o zodie norocoasă, deci Ascendentul în acest semn zodiacal, este unul dintre cei mai buni.

Ascendentul în Capricorn

Viața pentru tine este o lungă călătorie, în care itinerarul este la fel de important precum și destinația. Persoanele cu Ascendent în Capricorn, de obicei, arată bine la bătrânețe, deoarece, de regulă se bucură de o stare bună a sănătății.

Ascendentul în Vărsător

Ascendentul în Vărsător are un comportament excentric, rafinat și elegant. Aveți o minte ageră chiar şi cu trecerea timpului.

Ascendentul în Pești

Sunteți visători, aveți o imaginație bogată, sunteți creativi şi sensibili. Uneori puteți vindeca sufletele oamenilor doar cu prezența voastră.

Atenție: tabelul de mai sus nu oferă informații complete. Pentru caracteristici mai detaliate, este necesar să creați un horoscop individual. Cu toate acestea, ați tras deja niște concluzii pentru voi, nu-i așa?

error: Content is protected !!