Care sunt bărbații pe care poate conta o femeie trecută de 40?

Când am văzut-o prima dată, am rămas uluită: era frumoasă, îngrijită, elegantă… Vârsta în jur de 40 de ani.

Ea a comandat o porție de paste, după care a început să comunice prin telefonul cu cavalerul său italian. Prietena mea nu s-a putut abține și s-a apropiat de această doamnă pentru a-i afla secretul succesului printre bărbați.

Femeia mai întâi a evitat glumeț un răspuns direct la întrebare, dar apoi totuși dialogul a fost stabilit.

Deși era într-adevăr foarte frumoasă, nu mai era în floarea tinereții. Totuși la noi 40 de ani este considerată deja o vârstă destul de înaintată. În plus ea era și divorțată și avea și un fiu de 11 ani.

Și cu toate acestea avea un cavaler italian mai tânăr decât ea, care de altfel nu era unicul bărbat care încerca să o cucerească în acea perioadă. Am comandat cu toții câte un pahar de vin, după care ea a început să povestească mai pe îndelete.

– Mă întrebați cum îmi reușește asta la vârsta mea? De fapt nu e nimic dificil. Cel mai important este să nu te legi cu bărbații care se consideră a fi de un nivel superior ție, pentru ei tu vei fi mereu o povară greu de suportat. Caută-i pe cei care vor fi mulțumiți de tine sub aspect moral și material.

Eu am un copil, iar mulți bărbați se sperie de asta, considerând că un copil e doar o cheltuială inutilă de bani. Dar prietenul meu nu vede în asta o problemă, el iubește copiii și se înțelege bine cu fiul meu.

La această vârstă chestiunea financiară este destul de principială pentru mulți bărbați. Trebuie să găsiți un numitor comun în această privință încă de la începutul relației. Dacă bărbatul consideră că femeia sa cheltuie prea mulți bani, el vrând-nevrând va începe să-i caute defecte și pretexte pentru a întrerupe relația.

Dacă bărbatul este principial în privința frumuseții și caută o femeie care toată viața va arăta ca la 20, poți să nu mai irosești timpul cu el. Cu oamenii rupți de realitate nu poți ajunge departe, mai târziu sau mai devreme el se va lua după o fustă mai tânără.

La această vârstă oamenii sunt suficient de maturi pentru a găsi numitor comun în toate privințele. Dar din păcate există și copii de 40 de ani, de aceea asigurați-vă că bărbatul își asumă relația dintre voi și vă acceptă așa cum sunteți. Oamenii nu prea se mai pot schimba la această vârstă!

La 20 de ani noi avem la dispoziție timp de pierdut în relații inutile, dar către 40 de ani situația se schimbă, anii trec cât ai clipi din ochi. De aceea alegeți bărbați adevărați, care își pot asuma rolul de cap al familiei.