„Pe când aveam 45 de ani numai gândul că într-o zi voi avea 70 de ani îmi dădea fiori!”: Helen Mirren, 73 de ani

Helen Mirren: secrete de frumusețe.

Lumea se schimbă, oamenii au atitudini diferite față de vârsta lor. Tehnologia modernă, medicina, știința le permit femeilor de peste 60 de ani să fie din ce în ce mai frumoase.

Depinde doar de ele dacă doresc să se simtă ca niște bunici ori ca niște domnișoare. Evenimentele din viața noastră sunt rezultatul gândirii noastre.

Citiți, în continuare, istoria unei femei care, la 73 de ani, dorește să fie frumoasă și acest lucru îi reușește de minune.

Helen Mirren,  L’Oreal, fața cosmeticelor L’Oreal, este o fire foarte creativă și are un mod de viață activ. Această femeie arată grozav la vârsta ei și le oferă un bun exemplu și altor femei.

Oricine are ocazia să comunice cu ea, spune că este o fire foarte veselă și foarte optimistă. Într-un interviu ea vorbește despre faptul că nu o interesează stereotipurile despre vârstă.

Povestea vieții lui Helen Mirren.

Această actriță provine de la Albion. Deși adoră Marea Britanie, ea apare în filmele unor regizori celebri, reușind să joace rolul reginelor Angliei în trei filme diferite.

A câștigat premiul Oscar și 2 Globuri de Aur.

L’Oreal a reușit să revoluționeze industria modei, invitând-o să fie fața brandului. Înainte de aceasta compania încheia contracte cu femei de până la de 30 de ani. Actrița a pus o condiție companiei L’Oreal: le-a interzis să-i prelucreze fotografiile în Photoshop. Pentru ea aceasta este o condiție fundamentală. Ea crede că o femeie ar trebui să se iubească la orice vârstă. Astfel de persoane merită respect din partea noastră, spărgând stereotipurile.

După semnarea contractului, actrița a recunoscut că a fost bucuroasă să schimbe stereotipurile privind vârsta. Toată viața ei a văzut în publicitate doar fete care arată ca niște adolescente. Dar realitatea este diferită și femeile suferă foarte mult din această cauză.

Secretul tinereței sale constă în moderație și îi place să-și asculte inima: nu renunță să facă plasă și să bea un vin bun.

Nu-i place să meargă la sala de sport și iubește fast-food-ul.

Nu prea merge la sală, dar iubește și prețuiește orice clipă.

Regizorii i-au cerut, pentru anumite roluri, să slăbească. Pentru aceasta ea recurgea la un set de exerciții de prin anii 1950.

— Acest set de exerciții durează aproximativ 12 minute. La început se face o încălzire de circa 30 de secunde. Apoi trebuie să rotiți brațele și să ridicați genunchii 30 de secunde.

— Apoi, din poziție culcat pe spate, ridicați simultan picioarele și trunchiul timp de aproximativ 2 minute.

— Din poziție laterală ridicați mai întâi un picior, apoi altul, timp de 2 minute.

— Continuați cu flotări timp de 2 minute.

— După aceea, din poziție culcat pe spate, ridicați picioarele timp de aproximativ 1 minut.

— La final facem câteva sărituri și alergăm timp de 3 minute.

Helen preferă să îmbătrânească natural și frumos.

Ea spune că pe când avea 45 de ani o înspăimânta vârsta de 70 de ani. Dar viața este frumoasă la orice vârstă.

Iubiți-vă, răsfățați-vă și aveți grijă de Dumneavoastră!