Pe acest cățeluș l-am găsit pe stradă, l-am luat acasă, l-am îngrijit și iată cum arată acum

Dacă soțul meu nu ar fi ieșit în acea dimineață, nu ar fi găsit acest ghemotoc. Este foarte greu de crezut, dar a găsit acest cățeluș lângă containerele de gunoi.

Când l-a adus acasă, am rămas pur și simplu fără cuvinte.

Nu știm cum a ajuns acest cățeluș acolo, bănuim că a fost lăsat acolo intenționat, ca să-l ia cineva acasă.

Ne-am gândit mult timp ce să facem cu el. A doua zi am postat un anunț pentru a încerca să-l găsim pe proprietarul cățelușului, dar nu ne-a mai căutat nimeni. Am decis în unanimitate să-l lăsăm la noi.

Hai să ne jucăm!

Avem o casă de vacanță în care locuiește mama. Am decis să ducem cățelușul acolo, deoarece are toate condițiile. La început nici nu știam din ce rasă face parte. Soțul meu spunea că este un husky. După 6 luni arăta cam așa! Faceți cunoștință, acesta este Loki.

Câinele nostru a crescut foarte repede. Îi place foarte mult să se joace cu copiii, dar este energic din cale afară, nu-l putem lăsa să se plimbe singur prin curte, deoarece distruge totul.

A trecut deja mai mult de un an de când l-am găsit și nu regretăm deloc că l-am lăsat la noi, acum este un nou membru al familiei noastre.

Dacă înainte mergeam destul de rar în vizită la mama, acum suntem acolo în fiecare săptămână.

Bucuria de a avea un animal de companie este de nedescris, la orice vârstă, dar copiii sunt cei mai fericiți atunci când părinții cedează în sfârșit și acceptă în locuință un animal de companie.