Păstrați lucrurile și vă relaxați: 12 idei de depozitare eficientă pentru balcon

Oricât de mult nu ne-ar plăcea, dar odată cu răcirea timpului de afară suntem nevoiți să petrecem mai mult timp în casă. Acest lucru presupune, că bicicleta și rolele copilului le vom păstra la balcon (desigur, dacă nu aveți o casă spațioasă sau o încăpere rezervată depozitării acestor lucruri). Dar ce să facem dacă dorim și să ne bucurăm de priveliștea frumoasă de afară a zilelor de iarnă sau să luăm o gură de aer proaspăt fără a ieși din casă? Cum să facem așa, încât să putem folosi balconul nu doar pentru loc de depozitare, dar și pentru odihnă și relaxare?

Soluția este să organizăm eficient acest spațiu, folosind unele piesele multifuncționale de mobilier. Astfel veți putea combina funcția de spațiu de depozitare, pentru tot felul de obiecte pe care le folosiți rareori și funcția de loc de odihnă și relaxare, unde puteți savura cafeaua matinală.

Astăzi există foarte multe modele de dulapuri, mese, noptiere și chiar paturi create special pentru balcoane!

Scopul acestui mobilier este să utilizeze eficient spațiul mic al balconului și să-l facă concomitent mai util, dar și mai confortabil. Desigur, nu este atât de simplu să obțineți acest efect, dar dacă abordați problema cu toată responsabilitatea, atunci puteți confecționa cu mâinile proprii un sistem de depozitare pentru balcon – cu dulapuri, pe care veți putea sta așezați și păstra în ele tot felul de lucruri.

Vă propunem să analizați aceste 12 variante de amenajare a balconului din care vă puteți inspira:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Care din aceste variante vi s-a părut cea mai reușită potrivită balconului dvs? Așteptăm comentarii!