Am păstrat poza și i-am arătat-o coaforului meu! 30 de modele de vopsire pentru blonde, brunete și roșcate.

Psihologii afirmă că majoritatea femeilor își fac o tunsoare nouă, o aranjare nouă, își vopsesc părul nu doar pentru a fi atrăgătoare și pentru a fi mai încrezute.

Noi, reprezentantele genului frumos, în acest fel ne relaxăm și scăpăm de stres, plus schimbarea imaginii înseamnă și dorința de schimbări în propria viață.

Aș dori foarte mult să fac o schimbare pozitivă… De aceea, săptămâna trecută am hotărât să-mi schimb total look-ul. Decizia am luat-o, la coafor mi-am făcut programare, iar să-mi aleg o coafură potrivită îmi era destul de dificil.

Vopsirea părului cu vopsea

În fiecare an apar tot mai multe variante de vopsire a părului, iar pentru a arăta stilat și tânăr trebuie să vă pricepeți în toate aceste tendințe. Eu, de exemplu, am avut nevoie de o consultație a specialistului și de a viziona un număr impunător de reviste de modă.

Echipa noastră a selectat 30 de idei minunate de vopsire pentru blonde, brunete și roșcate. Priviți, inspirați-vă și imaginați-vă purtând o anumită coafură.

1. Aici avem un șir de idei pentru vopsirea părului blond. Acestea sunt moderne în anul 2017.

окрашивание волос

окрашивание волос омбре

окрашивание волос хной

Există multe blonde în Hollywood, deoarece anume vedetele creează moda. De exemplu, renumita Margot Robbie își lasă rădăcinile negre și își face o aranjare dezordonată. Iar Jennifer Laurence și Candice Swanepol își vopsesc părul în nuanța platinei.

окрашивание волос балаяж

окрашивание волос в домашних условиях

окрашивание волос для цветотипа лето

Modelele moderne de vopsire a părului se bazează pe preferințele tradiționale. Acestea sunt șuvițele lucioase și buclele bogate care emană sănătate.

Acest efect poate fi obținut prin vopsirea părului în diferite nuanțe: de la ciocolată neagră și nucă, până la auriu ca grâul și blond argintiu.

окрашивание волос кофе

окрашивание волос при беременности

окрашивание волос

Rădăcinile întunecate au devenit o tendință datorită vedetelor hollywoodiene. De exemplu, Cara Delevingne și Chloë Moretz își vopsesc părul anume în acest fel și îl aranjează haotic.

стрижки и окрашивание волос

смывка и окрашивание волос

прически и окрашивание волос

2. Dacă sunteți o brunetă fermecătoare și vă doriți o schimbare, atunci priviți această colecție minunată. 

модные стрижки и окрашивание волос

Puteți să vă înnoiți imaginea și fără o vopsire totală a părului. De exemplu, puteți face câteva șuvițe mai deschise. Ele vor crea frumosul efect de șuvițe decolorate de soare.

стрижки и окрашивание волос

прически и окрашивание волос 2017

În Hollywood mulți preferă vopsirea ca „mierea”. Sunt note de culoare pe toată lungimea părului. Un exemplu evident este Selena Gomez.

биозавивка и окрашивание волос

антибиотики и окрашивание волос

окрашивание волос средней длины

окрашивание волос с переходом

окрашивание волос с челкой

Pentru părul negru puteți alege clasicul ombre cu vârfuri de ciocolată, de foc sau de o nuanță mai deschisă, o combinație de albastru închis, roz, smarald sau un violet plăcut.

Tehnica modernă de vopsire a părului este simbioza dintre vopsire și tonare folosind combinațiil cât mai naturale. Trecerea de la o culoare la alta este lină, iar nu bruscă.

окрашивание волос самостоятельно

окрашивание волос с переходом цвета

3. Roșcatele își pot vopsi părul în cele mai multe nuanțe. În acest caz se potrivesc de minune tehnicile de vopsire shatush și balayage. Tehnica ombre nu este recomandată, deoarece trecerile bruște nu vor arăta bine. 

окрашивание волос с затемнением корней

окрашивание волос омбре с челкой

окрашивание волос с начесом

Vă place? Cred că arată foarte bine combinația dintre roșcat cald și violet rece.

окрашивание волос с внутренней стороны

окрашивание волос бесцветной хной с кофе

окрашивание волос с бликами

Este important faptul că există diferite tipuri de tehnici de vopsire care păstrează structura naturală a părului pe întreaga lungime. Puteți uita pentru totdeauna de contrastul de culori.

окрашивание волос с мелированием

окрашивание волос с отросшими корнями

Vopsirea părului este practic o taină sacră care este dictată de procesele interioare care au loc în fiecare organism. După schimbarea exterioară și lumea devine mai viu colorată. Aceste tehnici moderne de vopsire sunt destinate pentru o transformare rapidă.