În pas cu moda: 10 coafuri elegante pentru doamnele trecute de 50 de ani

Știți ce ne impresionează cel mai mult la doamnele trecute de 50? Determinarea lor! Majoritatea recurg la diferite acțiuni pentru a-și începe o nouă viață și ca să se simtă din nou tinere. Și le reușește cu ușurință: haine elegante, culori aprinse ale rujului și tunsori la modă și culoarea părului schimbată radical. La urma urmei, atunci când o femeie este mulțumită de aspectul ei, totul se schimbă. În ochi îi apare din nou strălucirea, merge cu capul sus, este mereu bine dispusă.

Dacă nu faceți parte din această categorie a doamnelor curajoase, dar vă doriți acest lucru, vă recomandăm să începeți de la tunsoare. Vă propunem 10 variante de coafuri, dar vă alegeți singură  cea care vă place apelând și la sfatul unui specialist.

1. Dacă doriți să fiți în pas cu moda, atunci va recomandam sa alegeți culoarea „Cream Soda“. Aceasta este tendința iarnă-primăvară din 2018. Arată foarte bine atât pe părul lung cât și pe cel scurt. Și se potrivește tuturor tipurilor de ten. Priviți cât de bine arată tunsoarea Bob-carre cu părul vopsit în această culoare.

2. Dacă nu doriți să vă schimbați culoarea părului, nu trebuie să o faceți. Începeți a încărunți? Puteți să vă vopsiți părul în aceeași nuanță pe care ați avut-o când erați mai tânără sau cu o nuanță mai întunecată. Adăugați câteva șuvițe deschise și voilà: noul look este gata. Părul un pic ciufulit va crea impresia de mai mult volum și Dumneavoastră veți avea un aspect jucăuș și tineresc.

3. Doamnele care preferă să aibă părul ordonat aleg aranjarea clasică și anume părul drept. Dar ceea ce ne este deja cunoscut nu înseamnă nici într-un caz că e plictisitor! Adăugați câteva șuvițe de nuanța cuprului, tăiați vârfurile și sunteți o adevărată regină!

4. Nu tăiați părul dacă are un aspect frumos și bine îngrijit. Dar dacă aveți vârfurile despicate sau prea subțiri, atunci este mai bine să alegeți o tunsoare Bob de lungime scurtă sau medie și o culoare interesantă. Elementul principal este volumul de la rădăcini, care va crea impresia de mai mult volum.

5. Tunsoarea „pe trei nivele” este ideală pentru doamnele care au firul de păr gros. Cum vă pare această tunsoare?

6. Tunsoarea „băiețească” întinerește. Uitați-vă la această doamnă fericită și îngrijită. Ne inspiră să facem schimbări!

7. Dacă preferați culorile aprinse, atunci trebuie să acordați atenție nuanțelor de vin. În 2018 acestea vor fi dintre cele mai la modă.

8. Stiliștii le recomanda doamnelor de după 50 să înceapă a-și crește bretonul.  Acest lucru vă fa oferi posibilitatea de a experimenta mai mult cu diferite tipuri de tunsori, dar și va ascunde liniile fine de pe frunte.

9. Tunsoarea pixie a intrat în modă în 1953, când Audrey Hepburn a apărut pe ecran în filmul „Vacanță la Roma“. De atunci aceasta a devenit coafura preferată a doamnelor și domnișoarelor rebele care doresc sa se simtă libere. E o tunsoare destul de provocatoare, nu-i așa?

10. Și, la final, o altă tendință: o tunsoare, ca cea a lui Sharon Stone. În a doua fotografie puteți admira frumusețea coafurii.

Dacă v-au plăcut tunsorile sau culorile propuse în acest articol, salvați-l. De acum încolo nu va trebui să vă bazați orbește pe sfaturile frizerului, ci pur și simplu să-l rugați să vă taie părul exact ca în imagine. O nouă tunsoare vă poate schimba viața spre bine. Vă veți convinge de acest lucru!