Părul scurt și cenușiu, noi tendințe de urmat.

Părul cenușiu era asociat, până nu demult, cu bătrânețea și neglijența, iar femeile încercau să scape de el în fel și chip. Dar, în ultima vreme, părul cenușiu câștigă teren și este apreciat din ce în ce mai mult de fashioniste.

Înainte de a vă vopsi părul în această culoare și de a alege o tunsoare scurtă, trebuie să discutați cu un coafor de încredere care vă va ajuta să găsiți varianta perfectă în funcție de trăsăturile feței Dumneavoastră. Dacă aveți, de exemplu, fața alungită, optați pentru o tunsoare care să o echilibreze, făcând-o să pară ovală.

Dacă aveți fața mai rotundă, optați pentru o tunsoare nu prea scurtă, cu un breton lung, care vi se va potrivi de minune.

Culoare cenușie este, cu siguranță, culoarea anului 2020, datorită extravaganței sale. Trebuie să atragem atenția asupra faptului că foarte multe femei tinere au decis să opteze pentru această culoare originală care le oferă un look grațios și feminin. Provenind din Statele Unite, această culoare este tot mai populară în întreaga lume.

În concluzie, părul cenușiu nu mai este un „dușman” de care ar trebui să ne fie frică și nu mai este un sinonim al bătrâneții. Pe de altă parte această culoare ne poate îmbunătăți culoarea tenului, oferindu-i luminozitate.

Vă propunem, în continuare, câteva modele de tunsori scurte în nuanțe cenușii. Sperăm să vă placă!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

Ca și în cazul modei vestimentare, tendințele în materie de păr se schimbă de la un sezon la altul, motiv pentru care femeile moderne trebuie să fie foarte atente și receptive la ceea ce se poartă, pentru a nu rămâne în urmă.

Ce părere aveți despre această culoare? Ați dori să o încercați? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!