Părul scurt cu breton lateral: o galerie foto special pentru Dumneavoastră!

Bretonul lateral este un accesoriu foarte important al tunsorilor scurte, deoarece, pe lângă faptul că ne oferă și mai multă feminitate, având și un efect de întinerire, ne ajută să ne încadrăm fața, motiv pentru care acesta trebuie să fie în armonie cu forma feței și cu restul coafurii.

Cum se poartă bretonul lateral?

Fiind preferatul multor femei, acest tip de breton, scurt sau lung, drept sau în scări este un must have. Dacă alegeți un breton mai lung sau unul mai scurt, încercați varianta filată, iar lungimea acestuia trebuie aleasă în funcție de tunsoare.

Cea mai nouă tendință este, cu siguranță, bretonul lateral ușor ondulat.

Ce fel de breton să alegem?

Tunsorile scurte se combină, în general, cu un breton lateral bogat. Dar este necesar să precizăm faptul că, în cazul în care aveți părul foarte des, atunci vă recomandăm să optați pentru un breton filat pentru a oferi echilibrul corect coafurii.

Combinația ideal ar fi dintre un bob scurt cu breton lateral, care ne va încadra bine fața și ne va oferi și mai mult șic.

Cum se aranjează bretonul lateral?

Dacă aveți părul fin și o tunsoare în scări, atunci este mai bine să alegeți un breton neted, pe care îl puteți îndrepta cu placa. Dacă vă place un breton aparent neglijent, fixați-l cu ceară de păr.

Bretonul ondulat este și el foarte trendy. Acesta se poate ondula cu placa pentru a obține efectul dorit. Dacă doriți să obțineți un breton creț, înlocuiți placa cu ondulatorul și fixați-l cu lac de păr. Pentru un look tineresc puteți utiliza placa pentru creponat părul.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.