Părul roșu intens: farmec și senzualitate într-o singură nuanță!

Culoarea roșie intensă ne scoate în evidență senzualitatea!

Părul roșu reprezintă o adevărată armă de seducție, de aceea, practic toate femeile au încercat, cel puțin o dată în viață, aceste nuanțe, fiind convinse de faptul că le vor ajuta să fie și mai atrăgătoare. Și au perfectă dreptate. Dar este foarte important să alegem nuanța care ni se potrivește.

Culoarea roșie ar putea fi destul de pretențioasă. Chiar dacă este o culoare minunată, aceasta poate fi, în același timp, foarte pretențioasă deoarece unele nuanțe ar putea, pur și simplu, să nu ni se potrivească deloc.

Culoarea roșie în combinație cu tenul.

Dacă aveți tenul deschis la culoare, optați cu încredere pentru culoarea maro cu nuanțe de roșu sau pentru o nuanță frumoasă de cupru sau altele asemănătoare.

Dacă aveți tenul mai întunecat, încercați un roșu închis intens, care vi se va potrivi de minune, precum și alte nuanțe pe care vi le propunem în continuare.

Aruncați o privire la fotografiile pe care vi le propunem în continuare și, înainte de decide care nuanță de roșu vi se potrivește, analizați-vă cu atenție culoarea tenului, pentru a face cea mai bună alegere.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

Aceasta culoare, care se află mereu în top, este una foarte originală și saturată care ne va face imaginea mai feminină și mai expresivă, femeile cu părul roșu fiind mereu în centrul atenției.

După cum ați observat, culoarea roșie a fost foarte la modă anul trecut, dar nu își pierde din popularitate nici în acest an.

Care dintre aceste nuanțe v-a plăcut și ați dori să o încercați? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!