Părul negru: tunsori și nuanțe care nu trebuie ratate!

Părul negru este, cu siguranță, preferatul multor femei, deoarece se consideră că această culoare oferă o notă de senzualitate oricărei tunsori.

Această culoare are mai multe avantaje: încadrează fața, subliniind trăsăturile frumoase și privirea. Înainte de încerca această culoare, trebuie să nu uitați de faptul că va trebui să vopsiți rădăcinile părului destul de des. Dacă aveți părul deschis la culoare și doriți să-l vopsiți negru, va trebui să apelați la un coafor de încredere, care va face acest lucru treptat.

O altă întrebare care le frământă pe multe domnișoare și doamne, care doresc să facă această schimbare curajoasă, dacă există vreo tunsoare recomandată pentru părul negru. Din păcate nu exisă asemenea tunsori, dar puteți încerca tunsori de orice lungime sau formă, toate arată minunat. Dacă nu sunteți pregătită să renunțați la părul lung, nici nu este necesar, deoarece această culoare arată cel mai bine.

Părul negru și machiajul.

Acestă culoare are mai multe nuanțe, care se potrivesc femeilor de orice vârstă. Dacă aveți tenul foarte deschis la culoare, va trebui să vă machiați cu mare atenție, deoarece ar putea ieși în evidență cearcănele sau roșeața pielii. După aplicarea fondului de ten și a anticearcănului, puteți trece la machiajul ochilor. Pentru zi alegeți umbre de culori deschise, precum bej, alun sau gri pal, iar pentru seară alegeți un smokey eyes, care este la modă de mai mult timp. Nu uitați de fardul de obraji, alegeți farduri fine la culoare, un roz pal sau piersică. Dacă accentul va cădea pe ochi, atunci se recomandă ca buzele să fie cât mai naturale.

 Nuanțe de negru și combinația cu alte culori.

După cum se știe, culoarea neagră este una dintre cele mai profunde. Dacă doriți să încercați o tehnică de colorare mai complexă, să știți că negrul să combină cu mov, mahon, roșu, maro sau chiar albastru. Pentru ca șuvițele să fie vizibile pe părul negru, ar putea fi nevoie să decolorați părul înainte de a-l vopsi.

O idee bună ar fi să încercați colorarea shatush, care va arăta minunat. O altă recomandare ar fi hair chalk, adică șuvițe colorate, puteți încerca diferite nuanțe, de la albastru la roz sau de la galben la verde.

Tunsori pentru părul negru. 

Există foarte multe tunsori, care vor arăta foarte bine pe părul negru. Puteți opta, spre exemplu, pentru un pixie frumos sau pentru un bob scurt cu breton sau unul asimetric. Tunsoarea și culoarea alese corect vă vor spori, cu siguranță, frumusețea și farmecul.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.