Părul negru și mov, o altă abordare doar pentru voi!

Părul negru și mov este o tendință în care câștigă tot mai mult teren.

Este o alegere îndrăzneață, care vă va scoate din anonimat, fiind preferata multor fashioniste.

Contrastul dintre părul negru și mov poate fi adaptat cu ușurință la orice lungime a părului.

Înainte de a combina culoarea mov cu alte culori, trebuie să ne amintim de faptul că movul este o combinație dintre roșu și albastru, iar galbenul este o culoare complementară (adică opusul movului în cercul cromatic). De aceea galbenul pare să fie culoarea potrivită pentru a putea crea un contrast puternic, dar foarte plăcut, cu movul. Putem încerca această combinație, incluzând diferite accesorii și bijuterii de culoare galbenă. Dacă sunteți în căutarea unui contrast mai puțin puternic, puteți opta pentru culoarea roz, care poate fi inclusă cu succes în machiajul ochilor pentru o notă de romantism care, cu siguranță, nu strică.

Cum să alegeți nuanța potrivită de mov.

Pentru a afla mai multe despre alegerea nuanței potrivite de mov, va trebui să analizați nuanța tenului Dumneavoastră. Dacă aveți pielea măslinie sau bronzată, puteți opta pentru o nuanță mai închisă, în timp ce persoanele cu tenul deschis la culoare, vor putea folosi nuanțe mai pale.

Vă propunem în continuare o galerie foto care include mai multe coafuri negru-mov. Vă recomandăm să le analizați cu atenție, deoarece v-ar putea convinge să vă schimbați culoarea părului.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

Vă plac aceste tunsori și această combinație de culori? Ați dori să încercați vreo tunsoare din această selecție de fotografii? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!