Părul gri: fotografii, tunsori și nuanțe recomandate

Femeile au încercat întotdeauna să ascundă părul gri, recurgând la diferite metode. Dar, la momentul actual, această nuanță este la modă devenind preferata femeilor de toate vârstele, chiar și tinerelor!

Să vedem în continuare care sunt caracteristicile acestei nuanțe și cum să o îngrijim cât mai bine.

Cum se îngrijește părul gri.

Părul gri are nevoie de o îngrijire specială, fie că este natural sau vopsit. Primul dușman al părului gri este, cu siguranță, nuanța gălbuie. Pentru a rezolva această problemă utilizați șampon care neutralizează galbenul ; pentru a contracara această problemă, aduceți șampon anti-galben sau cereți sfaturi de la coaforul Dumneavoastră de încredere.

Cui i se potrivește părul gri?

Culoarea gri este foarte originală, dar nu este ușor de o purtat. Dacă părul Dumneavoastră încărunțește, această culoare va arăta cu siguranță bine pentru că natura se va gândi la nuanța care vi se potrivește perfect. Ea nu dă greș.

Dacă, pe de altă parte, ați obținut această nuanță cu ajutorul mâinilor dibace ale coaforului, atunci e altceva. Părul gri se potrivește unui ten deschis cu subton roz și trebuie să-l evitați dacă aveți un ten cu subton galben sau măsliniu.

1.

2.

3.

4.

5.

Nuanțe de gri.

Există foarte multe nuanțe de gri, de la mai reci spre blond până la albăstrui, liliachiu sau cenușiu. Dar, înainte de a face o asemenea schimbare, trebuie să știți că pentru a obține această nuanță va trebui să decolorați părul de mai multe ori, ceea ce l-ar putea deteriora.

Tunsori care se potrivesc pentru părul gri.

Răspunsul este: toate se potrivesc! De la pixie la longbob până la părul lung sau foarte lung. Nu există reguli cu privire la lungimea părului, important este să vă simțiți cât mai bine!

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.