Părul gri-albastru: o nuanță care vă va cuceri imediat

În ultimele luni am descoperit foarte multe nuanțe foarte interesante. Putem alege culori mai aprinse sau pastelate, în dependență de gustul nostru și de tendințele momentului.

Gri-albastru este o nuanță originală, preferata acestui sezon. Această culoare este perfectă pentru femeile îndrăznețe.

Iată cum se obține această culoare. 

Am observat de multe ori că nuanța pe care o vedem în imaginile de pe web nu corespunde cu cea reală, rezultatul poate fi uneori foarte diferit de ceea ce ne așteptăm, deoarece este nevoie de mai mult timp și răbdare. Pentru a obține un păr albastru-gri va trebui neapărat să decolorați părul: dacă aveți părul închis la culoare, va trebui să urmați mai mulți pași pentru a ajunge la această culoare, procesul ar putea dura chiar și câteva luni, dacă aveți părul deschis pot fi suficiente câteva proceduri. Este foarte important să nu încercați să improvizați acasă, dar să mergeți la un coafor de încredere.

Cât durează.

Din păcate această nuanță nu durează prea mult. Pentru a menține efectul mai mult timp este necesar să folosiți un șampon anti-îngălbenire și unul pentru părul vopsit, iar reîmprospătarea culorii va trebui să se facă la fiecare două săptămâni. Nuanța dată se obține prin amestecarea mai multor culori, de aceea vă recomandăm să mergeți neapărat la un coafor de încredere care vă va ajuta să găsiți nuanța potrivită pentru Dumneavoastră.

Cui i se potrivește această culoare?  

Părul gri-albastru se va potrivi persoanelor care au tenul foarte deschis sau roz și ochii de culoare verde sau albastră.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Ce părere aveți despre această culoare? V-ar plăcea să o încercați?