Părul după vârsta de 50 de ani, cum să scoateți în evidență unele detalii: 26 de fotografii!

După vârsta de 50 de ani părul începe să sufere tot mai mult din cauza produselor de aranjare sau a vopselei. De aceea am decis să vă propunem câteva sfaturi de îngrijire și o galerie foto cu tunsori recomandate pentru această vârstă frumoasă.

Mai întâi de toate trebuie să vă acceptați părul așa cum este, cu toate transformările prin care trece (este natural ca acesta să nu mai arate ca la 20 de ani).

Un alt detaliu important pe care trebuie să-l înțelegem este faptul că părul scurt nu este unica noastră speranță. Deși tunsorile scurte sunt la modă și se aranjează mult mai simplu decât cele lungi, nimeni nu vă interzice să purtați părul de lungime medie sau chiar lung, dacă vă place.

În ceea ce privește culoarea, vă recomandăm să alegeți niște tehnici de vopsire moderne pentru a obține un rezultat uimitor.

Pe lângă aceasta este foarte important să acordați mai multă atenție produselor utilizate: citiți cu atenție eticheta, identificând produse naturale care nu au conservanți. Alegeți un șampon și un balsam bun, care să corespundă tipului părului Dumneavoastră.

Și nu uitați de faptul că îngrijirea părului începe din interior. Aveți grijă de alimentația Dumneavoastră, consumați suficientă apă, faceți mai multă mișcare.

Vă propunem în continuare o galerie foto care conține mai multe tipuri de tunsori care v-ar putea inspira.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

O tunsoare ne poate adăuga automat câțiva ani sau dimpotrivă, ne poate ajuta să arătăm mult mai tinere și mai atrăgătoare.

Care dintre aceste tunsori v-a plăcut cel mai mult? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!