Părul castaniu: tunsorile de lungime medie care trebuie confirmate!

Dacă aveți părul castaniu și sunteți în căutarea unei idei bune, o tunsoare de lungime medie ar putea fi exact ceea de ce aveți nevoie.

Puteți alege, desigur, și o tunsoare mai lungă sau una mai scurtă, dar, după părerea noastră, tunsorile medii sunt cele mai recomandate pentru părul de culoare castanie.

Tunsorile de lungime medie. 

O tunsoare de lungime medie este, cu siguranță, o alegere foarte bună pentru doamnele sau domnișoarele care nu au suficient curaj pentru a-și scurta prea mult părul.

Adaptați tunsoarea la trăsăturile feței Dumneavoastră.

Există, din fericire, foarte multe tipuri de tunsori. Dacă aveți, spre exemplu, părul creț, puteți alege o tunsoare în stilul anilor șaptezeci.

O altă idee, perfectă pentru părul castaniu, este o coafură cu bucle lejere, care îi vor oferi coafurii Dumneavoastră o notă modernă și stilată.

Un moment foarte importante este ca înainte de a vă alege tunsoarea, să țineți neapărat cont de trăsăturile feței Dumneavoastră. În acest caz v-ar putea veni în ajutor un coafor cu experiență, care vă va ajuta să identificați cea mai bună versiune care vă va scoate în evidență atuurile și vă va ascunde unele mici imperfecțiuni.

Vă propunem, în continuare, să aruncați o privire asupra acestor modele de tunsori care v-ar putea ajuta să vă alegeți tunsoarea perfectă.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

După cum ați observat, aceste tunsori pentru părul castaniu, recomandate de stiliști, sunt par a fi destul de simple, dar originale.

Care dintre aceste tunsori v-a plăcut cel mai mult și ați dori să o încercați? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!