Părul arămiu: 17 tunsori pentru o culoare la modă!

Culoarea arămie este și va fi mereu la modă.

Părul arămiu poate avea diferite nuanțe, de la mahon roșu sau irlandez, până la nuanțe foarte deschise.

Trebuie să identificați nuanța care vi se potrivește în funcție de ten și de culoarea ochilor.

Dacă aveți ochii verzi, puteți opta pentru un castaniu-arămiu. Efectul, după cum vă puteți imagina, va fi extraordinar, deoarece vă va evidenția culoarea ochilor. Dacă aveți ochi albaștri, este mai bine să alegeți o nuanță mai întunecată pentru a conferi profunzime aspectului.

Dacă aveți ochi căprui, încercați o nuanță medie, nici prea deschisă, nici prea întunecată. Cele mai bune rezultate le veți obține cu tehnica de colorare shatush sau cu niște șuvițe arămii, care vă vor lumina chipul.

Dacă părul nu a fost vopsit corect (alegerea nuanței, timpul de acționare, neutralizare) atunci cu fiecare spălare, uscare și periere, culoarea se va estompa, va pierde din intensitate și luminozitate. Pe lângă aceasta, căldura excesivă și produsele agresive pot duce la porozitate pe suprafața firului de păr și culoarea își va pierde din intensitate.

Această culoare este destul de puternică, de impact, de aceea trebuie să ne pregătim înainte de a face o asemenea schimbare îndrăzneață. Și să nu uităm că, optând pentru arămiu, trebuie să ne schimbăm garderoba și gama de culori pentru machiaj.

Evitați hainele de culoare galbenă și oranj, optând pentru verde, olivă sau smarald. Pentru accente de culoare mizați pe nuanțe de piersică și lavandă, mov sau albastru.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

Fiind o culoare atât de versatilă și seducătoare, nu este de mirare că a reușit să cucerească inima multor vedete.