Parfumurile care le-au cucerit pe Elisabeta a II-a, prințesa Diana și Kate Middleton

Viața de regină pare ireală și de poveste. Însă reginele sunt aceleași femei ca și noi, care au gusturi și preferințe. Din păcate, reginele nu își pot organiza nunta după placul lor. Protocolul le obligă să fie totul conform regulilor regale.

Kate Middleton

Nunta frumoasei Kate Middleton, moștenitoarea tronului britanic, care a răsunat în toată lumea, a fost planificată până la cele mai mici detalii. Însă parfumul, care a devenit cea mai importantă aromă a evenimentului, și l-a ales singură.

În viața de zi cu zi, Kate nu schimbă pe nimic brand-ul ei preferat care este destul de renumit pe teritoriul Marii Britanii, Illuminum, și este cunoscut ca un brand care produce mono arome.

La nuntă Kate a preferat un parfum ușor, fin și aristocrat – White Gardenia Petals. Mai mult, la solicitarea personală a viitoarei regine a Marii Britanii, Webminster Abbey, unde a avut loc nunta, a fost înfrumusețat cu lumânări Jo Malone – flori de portocale Orange Blossom, citrice Grapefruit și Lime, și combinații originale de Basil și Mandarin.

Prințesa Diana

O aromă care s-a răspândit foarte mult și este folosită chiar și astăzi, datorită alegerii prințesei Diana. Ea a considerat că această aromă are niște proprietăți magice și poate atrage succesul sau dimpotrivă primejdii. În ziua nunții Diana a ales Quelques Fleurs de la Houbigant Paris.

Parfumul a fost aplicat nu doar pe piele, dar și pe rochia prințesei, datorită căruia Diana a lăsat o urmă din combinația de arome de iasomie, citrice, garofițe și liliac. Jurnaliștii s-au străduit foarte mult să afle denumirea acestei arome rare din ziua nunții prințesei. Iar noi până astăzi putem face rost de ea.

Regina Elisabeta

În ziua sărbătoririi nunții, viitoarea regină a Marii Britanii – Elisabeta a ales un parfum al brand-ului Floris. Nu este de mirare, deoarece această companie produce deja de câteva secole parfumuri pentru familia regală.

Deși există anumite rigori, regina a ales aroma florilor preferate – garofițele, parfumul White Rose care este mult mai solemn și mai rafinat.