Parfumuri de damă, perfecte pentru zilele toride ale sezonului estival

Oriunde veți merge în această vară, nu trebuie să vă lipsească din geantă un parfum perfect pentru vara.

În această perioadă avem nevoie de mai multă prospețime și răcoare.

Iar toate aromele dulci și intense își așteaptă sezonul.

Vă propunem în continuare câteva parfumuri potrivite pentru sezonul estival, parfumuri care vă vor rămâne în amintire și vă vor ajuta să memorizați cele mai frumoase clipe trăite vara!

Acum este momentul să vă alegeți parfumul perfect.

1. Sorbetto Rosso Escada.

Parfumul aparține grupului fructat și a fost lansat relativ recent, în 2018. Este suculent și plin de prospețime. Nu poate fi atribuit parfumurilor complexe și cu mai multe straturi.

Este excelent pentru viața de zi cu zi, petreceri la plajă, relaxare la mare, distracție, dans la piscină.

2. Diptyque Florabellio.

Dacă vă este prea cald, încercați parfumul Diptyque Florabellio, care aparține grupului aromat, condimentat. Notele de vârf sunt note marine, sare de mare și fenicul; notele de mijloc sunt flori de mar și osmanthus; notele de baza sunt boabe de cafea prăjite și susan.

Datorită notelor de bază, aroma revigorează, restabilește forțele și ajută la concentrare.

3. Light Blue Italian Zest Dolce&Gabbana.

Dolce & Gabbana este renumită pentru aromele proaspete. O continuare a legendarului Light Blue a devenit un alt parfum suculent, perfect pentru sezonul estival.

Parfumul face parte din grupul floral, lemnos, mosc.

Are note de măr verde și clopoței, iasomie, vanilie și bambus. Este un parfum versatil, care va fi la fel de potrivit atât la o petrecere pe plajă, cât și la birou.

4. Aqua Allegoria Herba Fresca Guerlain.

Acest parfum, lansat în 1999, a reușit să devină clasic și este preferatul multor femei. Face parte din grupul verde aromat și este perfect pentru vremea caldă: lămâie, mentă, ceai verde, crin de vale. Acest parfum, precum un duș rece, vă va înviora în zilele toride.

Este perfect pentru persoanele care nu suportă aromele dulci și sufocante.

5. Un Jardin En Mediterranee Hermes.

Acest parfum combină plajele exotice, vântul sărat și marea. Parfumul nu este nou, a fost lansat în 2003. De atunci a reușit să cucerească inima multor femei. Această creație aparține grupului acvatic floral.

Este perfect atât pentru o după-amiaza, cât și seara.