Parfumul va mirosi mai plăcut și un timp mult mai îndelungat, dacă veți respecta aceste 5 reguli.

Alegerea parfumului potrivit pentru Dvs – aceasta este doar 50% din succes. Ca un costum frumos, mirosul trebuie să fie purtat corespunzător. Nu contează dacă este scump sau ieftin, trebuie să-l utilizați cu înțelepciune. Până la urmă, utilizarea irațională doar consumă parfumul preferat și chiar poate schimba aroma parfumului atât de mult, încât ceilalți vor dori să stea departe de dvs.

Echipa noastă vă va povesti despre 5 reguli importante de utilizare a parfumului. Datorită lor, parfumul preferat va dura mult timp și veți mirosi divin.

1. Alegeți parfumul dintr-o singură marcă și linie de produse. 

Pentru ca parfumul dvs să aibă o aromă plăcută, alegeți creme de corp și deodorante cu aromă similară sau neutră. Nici un alt miros nu trebuie să concureze cu parfumul Dvs frumos. Perfect ar fi dacă deodorantele și cremele nu conțin arome. Desigur, pentru a spori parfumul, puteți folosi cremă parfumată de aceeași marcă și cu același miros precum parfumul.

2. Fiecare aromă își are timpul său.

Nu în zădar diverse tipuri de parfum se împart în arome pentru zi și seară, iarnă și vară. Prin urmare, este foarte important să observați sincronizarea parfumurilor. În timpul zilei și în sezonul cald, se recomandă să se acorde prioritate parfumurilor citrice și ușoare. Dar, în timpul ieșirilor de seară, romantice și odată cu apariția frigului, puteți aplica liber aromele mai intense.

3. Numai pe pielea curată!

Mulți oameni aplică parfum pe haine, crezând că astfel aroma durează mai mult și e mai plăcută. Dar regula este una – parfumul se aplică numai pe pielea curată. Da, blana, lâna, inul și bumbacul cel mai bine țin toate mirosurile, iar blana poate păstra aroma timp de aproximativ un an. Deci, dacă folosiți diferite parfumuri, atunci este mai bine să nu le utilizați direct pe haine, pentru a nu obține un miros prea durabil și învechit.

Iar parfumurile de nișă trebuie aplicate strict pe piele. Acestea se dezvăluie ținând cont de caracteristicile individuale. Prin urmare, toate capătă arome diferite și unice. Componentele uleioase din ele pot păta țesuturile ușoare.

4. Nu frecați parfumul.

Cea mai des întâlnită greșeală – parfumul frecat. De exemplu, aplicați pe încheietura mâinii, frecați între două mâini sau aplicați de-a lungul gâtului și iarăși îl frecați. Astfel distrugeți moleculele unice ale compoziției de parfum. Aplicați-l numai cu un pulverizator, o atingere ușoară a unui deget sau un tampon de bumbac dacă parfumul este solid.

5. Aplicați parfumul pe anumite zone. 

Pentru a dezvălui un parfum, în cel mai bun mod, aplicați-l pe anumite puncte în care pulsația este mărită. Aceasta este zona din spatele urechilor, pe încheieturi și pe escavalul coatelor. Apropo, nu merită să aplicați parfum de ulei în spatele urechilor, deoarece există o mulțime de glande sudoripare care pot distorsiona aroma.

În sezonul rece parfumerii sfătuiesc să aplicați parfumul pe spatele gâtului. Acolo, mirosul durează cel mai mult și se simte puternic în locurile aglomerate. Dar, în timpul verii acestă zonă trebuie evitată – aroma poate deveni mai puțin plăcută.

Bineînțeles, mai e și părul. Doar aplicați parfum nu direct pe păr, ci pe un pieptene, deoarece parfumul usucă părul. Sau folosiți un parfum special pentru păr de marca dvs. preferată.

Aplicați parfumul înainte de a pune bijuteriile: ele se pot oxida cu ușurință, ceea ce nu numai că le va strica aspectul, ci și va schimba aroma parfumului. Cel mai bine, parfumul se păstrează pe o piele mai grasă. Prin urmare, înainte de a aplica parfumul, puteți folosi o loțiune sau o cremă cu miros neutru.

Dar pentru aromatizarea șamponului sau a cremei, parfumul uleios este cel mai potrivit – adăugați doar câteva picături de lichid în sticlă. Astfel, un simplu duș se va transforma într-o adevărată plăcere.

Dvs ce reguli de aplicare a parfumului respectați? Așteptăm cu drag comentariile Dvs.