Păr de lungime medie: tunsori pentru toamna anului 2019

Tunsorile de lungime medie sunt în tendințe în acest sezon, iar motivul este unul simplu: practic, simplu de manevrat, feminin, versatil și perfect pentru fiecare ocazie. Părul de lungime medie poate spori orice tip de față.

Tunsori pentru părul de lungime medie.

Există foarte multe tipuri de tunsori pentru această lungime: există tunsori clasice, medii-scurte, cele mai lungi, în scări etc. Pentru iarna 2020 tunsoarea noastră îndrăgită, long-bob, se va scurta puțin și va avea o lungime medie-scurtă. Puteți opta pentru părul neted sau pentru bucle lejere.

La mare căutare vor fi tunsorile uniforme, dar și carrè, mai ales dacă vor avea o cărare centrală și vor fi puțin în scări. În tendințe vor fi bretoanele frumoase și, de preferință lungi. În timp ce bretoanele scurte, care au dominat până acum podiumurile, se retrag încet.

Sfaturile noastre.

Dacă sunteți în căutarea unei coafuri feminine, dar în același timp practice și la modă, lungimea medie este ceea de ce aveți nevoie! Alegerea tunsorii Dumneavoastră trebuie, totuși, să depindă de următorii factori: forma feței, tipul de păr și, evident, propriul gust. Este important să ne asigurăm de faptul că tunsoarea aleasă ne avantajează și se potrivește structurii părului.

Dacă aveți părul des și cu firul gros, optați pentru o coafură de lungime medie-lungă în scări; în acest fel nu se va crea un volum suplimentar la rădăcini. Tunsorile medii-scurte, precum carrè, sunt soluția perfectă pentru femeile care au părul fin și subțire și doresc să obțină mai mult volum.

Vă propunem în continuare mai multe modele de tunsori care v-ar putea inspira.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.