Papioane-fundiță: minunate accesorii care vor înfrumuseța ținuta oricărei femei!

Datorită cunoscutei scriitoare franceze George Sand, femeile au început să poarte papioane-fundiță. Ele au devenit un accesoriu extraordinar pentru femeile care doresc să adopte un look feminin și original.

Papionul își are originile in timpul războaielor Prusace in secolul 17. Croații foloseau aceasta eșarfă pentru a le tine gulerele cămășilor strânse. Acest lucru a fost repede adoptat (sub numele de cravata, derivat din limba franceza), prin clasele de sus în Franța, apoi a devenit un lider in moda, și a înflorit în secolele 18 și 19.
Femeile au adoptat papionul din 1980 în domeniul business.

Trebuie să recunoaștem că acestea arată excepțional, elegant și încântător. Deși până acum acest accesoriu făcea parte doar din garderoba masculină, în prezent femeile poartă cu plăcere papioanele-fundiță, care înfrumusețează în mod corespunzător hainele. Găsiți o varietate de modele și culori de papioane care pot fi asortate la cămăși, bluze și chiar rochii.

Femeile au tot dreptul să poarte papioane și să iasă în evidență printr-un accesoriu pe care îl poartă bărbații!

Vă propunem să admirați această selecție interesantă de papioane pentru femei:

1. La o cămaşă albă simplă adăugați un papion negru.

2. Pentru a da originalitate oricărei ţinute optați pentru a purta un papion brodat.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20. Un palton mult prea sobro poate fi scos din anonimat cu un papion colorat. Efectul este garantat!

21.

22.

23.

24.

25.

Papionul pentru femei începe să aibă mare succes printre amatoarele de ținute originale. Uneori, ele înlocuiesc bijuteriile și aduc un plus de eleganță și feminitate. Îndrăzniți să ieșiți din anonimat purtând aceste papioane minunate! Fiți creative și unice!