Pantofii care se vor purta în sezonul primăvară-vară. Cele mai frumoase modele!

Pantofii ocupă un loc important în garderoba unei femei, în special primăvara. Acest anotimp este cel mai potrivit pentru a-i purta.

În articolul de față vă vom prezenta diverse modele: clasic, cu toc și fără, de asemenea, vom vedea care sunt nuanțele la modă.

În acest sezon tipul dat de încălțăminte a devenit ceva special. Modele frumoase și elegante, culori interesante, precum și ținute noi în care pantofii ocupă un loc special, toate acestea au fost scoase în evidență de către designeri.

Despre ce este vorba? Ce să alegem și față de care modele să ne manifestăm preferința? Modele ultra-moderne sau clasice?

Pantofii stiletto

Primăvara asta pe primul loc se află pantofii stiletto. În acest an, designerii au modificat modelul clasic prin alungirea vârfului și decorarea pantofilor cu imprimeuri, broderii, mărgele și pietre.

Pantofii stiletto au devenit populari datorită versatilității lor, arată bine în ținuta de afaceri, cea de street style și chiar în ținuta de seară.

Pantofii cu toc subțire

Pantofii cu toc înalt nu coboară niciodată de pe podiumurile designerilor celebri și devenind clasici, aceștia au apărut în garderoba fiecărei fashioniste.

Tocul înalt face ținuta mai suplă și mai elegantă. Asemenea pantofi ar trebui să se regăsească în garderoba fiecărei fashioniste.

Pantofii cu toc gros

Pentru multe femei, tocul subțire devine o adevărată tortură, dar în această primăvară puteți să uitați de această problemă și să purtați fără grijă pantofi cu tocul gros.

Acest model este potrivit pentru femeile care pun accent pe confort și comoditate, fără să le fie frică că vor arăta grosolan, pentru că în sezonul de primăvară designerii au surprins prin inventivitatea lor, făcând pantofii mai moi și mai fini.

Pantofii cu toc sculptat

Încălțămintea închisă de culori calde și delicate este perfectă pentru ieșirele în oraș. Acești pantofi au platforma ascunsă, ceea ce îi fac foarte confortabili.

La acest tip de pantofi, tocul poate fi: geometric, din lemn și chiar oglindă. Pantofii cu tocuri non-standard vor face ținuta mai interesantă și mai memorabilă.

Pantofii cu toc mic

Este o opțiune bună pentru femeile care evită tocurile înalte sau pur și simplu abia încep să poarte pantofi. Ei sunt confortabili, practici și versatili.

Acest model are o varietate de opțiuni. De exemplu, pantofi clasici – stiletto, cu toc gros sau subțire, cu vârfuri ascuțite și alungite.

Pantofii cu platformă

Designerii deseori folosesc în colecțiile lor pantofii cu platformă, această încălțăminte este confortabilă și se potrivește perfect cu mai multe stiluri de îmbrăcăminte.

În această primăvară este la modă platforma transparentă sau decorată, de exemplu, cu pietre, margele și chiar broderie. De asemenea, o versiune originală este platforma cu decupaje și diferite inserții.

Culori la modă

Cele mai în vogă culori la pantofi în această primăvară vor fi albul și nuanțele de rodie. În acest sezon, designerii nu au renunțat la decoruri suplimentare fie că este vorba de pietre naturale, cristale, mărgele, o varietate mare de imprimeuri, în special inserții florale și metalice, etc.