Pantalonii în 20 trebuie să fie largi! Palazzo, banana și kulotte – alegem modelul după siluetă.

Sezonul de primăvară – vară este perioada pentru fuste și rochii ușoare. Însă, aceasta nu înseamnă că trebuie să uitați complet de pantaloni. Pantalonii nu numai că sunt în tendință pentru tot sezonul, sunt de asemenea incredibil de confortabili. În această primăvară, puteți uita de blugii strâmți, deoarece pantalonii ale celor mai moderne femei în anul 2020 sunt cei de modelul palazzo largi, kulotte sau banana. Astăzi vom vorbi despre pantalonii moderni din acest sezon și vă vom arată cum să le combinăm corect.

Pantaloni largi pentru femei

1. Pantaloni model Palazzo 

Merită de menționat că acești pantaloni au fost de mult cunoscuți de femei. Principalul lucrul este că sunt incredibil de confortabili și practici. Nu e de mirare că Coco Chanel le-a îndrăgit. Noi suntem de acord cu ea – acești pantaloni sunt impecabili.

1.1 

În acest sezon vor fi la modă pantalonii palazzo clasici, cu o talie înaltă și o croială liberă. Alegeți țesătura, culoarea și imprimarea după gustul dvs.

1.2 

Principalul avantaj al pantalonilor – se potrivesc tuturor. Datorită croielii originale și a materialului ușor și fin, astfel de pantaloni ascund orice imperfecțiune a picioarelor și de asemenea, le fac vizual mai lungi.

1.3 

Pantalonii Palazzo se potrivesc pentru toate ocaziile. Cu aceștia puteți crea o imagine ușoară de zi cu zi sau un costum elegant de afaceri. Pentru aceasta, trebuie doar să experimentați cu culoarea.

1.4 

Pantalonii Palazzo se combină frumos cu topurile scurte, tricourile scurte și bluzele ușoare. De asemenea, se potrivesc perfect cu pantofii cu tocuri – vă vor adăuga în înălțime și vor face picioarele mai grațioase.

1.5 

2. Pantaloni de model kulotte.  

Legendarele kulotte au apărut în secolul al XVIII-lea. Chiar și atunci, femeile au apreciat caracterul practic și convenabil al pantalonilor. Cine știa că în acest sezon vor reveni din nou în modă?

2.1 

Kulotte reprezintă un model de pantaloni largi, cu lungimea puțin scurtată și cu talia înaltă. Arată foarte elegant, adăugând la fiecare imagine o anumită unicitate.

2.2 

Cu toate acestea, trebuie să fiți atente cu ei, pentru că nu sunt potriviți pentru toate doamnele. Lungimea specifică și modelul voluminos, fac picioarele mai scurte, iar șoldurile mai mari. Prin urmare, kulotte nu sunt recomandate pentru femei plinuțe, de statură joasă.

2.3 

Dar cu acești pantaloni puteți purta orice: tricouri, bluze, cămăși. La fel, orice încălțăminte se potrivește, în funcție de imaginea pe care doriți să o creați.

2.4 

3. Pantaloni model banana. 

O altă pereche de pantaloni care se află în vârful popularității în acest sezon. Nu e de mirare că acest model poartă numele unui fruct: croiala liberă seamănă identic cu forma unei banane.

3.1 

Pantalonii Banana sunt largi, puțin îngustați jos. O caracteristică distinctivă a acestor pantaloni este talia mijlocie, câteva pliuri la talie, datorită căreia este asigurată extinderea hainei în zona șoldurilor.

3.2 

Acești pantaloni cel mai mult se potrivesc pentru femei înalte cu o siluetă perfectă. Însă, acest lucru nu înseamnă că alte doamne nu le pot purta. Dimpotrivă, datorită pantalonilor cu cracul larg, veți masca volumul suplimentar al șoldurilor. Pentru doamnele puhave, se potrivesc pantalonii întunecați, nu foarte scurți.

3.3 

Un alt plus al pantalonilor de tip banana – sunt universali. Combinați astfel de pantaloni cu tricouri simple sau cu bluze elegante. Este important să alegeți culoarea potrivită.

3.4 

4. Pantaloni tip ”morcov” sau carrot. 

Pantalonii tip ”morcov” sau carrot sunt pantaloni cu partea de sus lată și îngustați jos. Cele mai multe ori sunt puțin scurtate, deși există și stiluri mai lungi.

4.1 

Dacă pantalonii tip banana au o formă ovală, atunci pantalonii tip ”morcov” sunt un model cu croială dreaptă. Aceasta este trăsătura lor distinctivă.

4.2 

Acest stil arată bine pe femeile puhave de statură înaltă, cu silueta de tip ”clepsidră”. Acești pantaloni accentuează talia și vizual alungesc picioarele. Datorită acestor pantaloni, puteți ascunde toate imperfecțiunile siluetei.

4.3 

Dacă doriți să evidențiați talia, purtați pantaloni cu bluze ascunse în interior. Pentru a ascunde volumul suplimentar la nivelul taliei, puteți purta cămăși lungi fără a le împături înăuntru. În rest, acești pantaloni pot fi combinați cu orice. La fel, orice pantofi se vor potrivi, doar trebuie să alegeți totul într-un stil.

4.4 

Ați ales ceva pentru Dvs? Opțiunile sunt destul de îndrăznețe, dar datorită acestor lucruri puteți deveni originală și mai atrăgătoare.

Care model de pantaloni moderni din 2020 ați prefera Dvs? Așteptăm cu drag comentariile Dvs.