Pantalonii 7/8: cum se poartă, care este lungimea perfectă, imagini cu ținute moderne

În garderoba fiecărui fashion-iste trebuie să fie neapărat prezenți și pantalonii, iar modelul 7/8 este unul indispensabil.

În acest an acest model de pantaloni sunt în tendințe și cu ajutorul lor puteți crea ținute foarte chic în care să arătați extraordinar.

Ce înseamnă lungimea 7/8?

O lungime 7/8 înseamnă ca tivul trebuie să se oprească deasupra gleznelor, cam la patru degete distanță fașă de osul gleznei.

Multe doamne consideră că acești pantaloni reduc vizual din înălțime, dar este greșit. Vor fi o alegere bună dacă sunteți minione, dar aveți picioarele subțiri.

Cui i se potrivesc? 

Este foarte simplu să alegeți modelul perfect, dacă veți ține cont de particularitățile corpului Dumneavoastră. De exemplu femeile suple pot opta pentru modelele mulate.

Doamnele mai plinuțe pot alege un model elegant, liber în zona șoldurilor și îngustați jos.

Când și unde-i puteți purta?

Acești pantaloni sunt foarte versatili, este important doar să alegeți corect celelalte elemente ale ținutei.

Pentru vară este mai bine să alegeți modelele mai largi și stofele vaporoase. Îi puteți îmbrăca pentru a merge la plimbare, la petrecere, la o întâlnire de afaceri.

Cu ce ​​să combinați pantalonii 7/8 în toamnă? Totul depinde de vreme. Pentru zilele răcoroase trebuie să alegeți pantaloni din stofe mai groase și să-i purtați cu un pulover liber, jachetă, cardigan. Pentru zilele calde sunt perfecte bluzele, tricourile, maletele.

Combinații de diferite culori.

Pe lângă modelele diferite, această lungime are și un spectru cromatic larg.

Când veți alege pantalonii va trebui să țineți cont de paleta de culori deoarece nu toate culorile se combină între ele, trebuie să experimentați.

Blugii de culoare albastră se potrivesc tuturor, deoarece culoarea albastră pune în evidență părțile frumoase și ascunde micile imperfecțiuni. Această culoare se poate purta mereu, indiferent de anotimp și situație.

Pentru perioada caldă puteți alege o pereche de pantaloni de culoare albă sau chiar o ținută complet albă. Îi puteți purta și cu o bluză în dungi, puteți completa imaginea cu accesorii strălucitoare cum ar fi, de exemplu, o poșetă roșie. Nu uitați: culoarea albă îngrașă.

Pantalonii negri completează stilul de afaceri. Cu ei se combină practic toate nuanțele, se potrivesc oricărui tip de siluetă și-i puteți purta oricând.

Modelele colorate, cu dungi, cu printuri sunt originale și extrem de populare. Ele se încadrează perfect în ținutele de afacere și în cele de zi cu zi.

Cum se combină?

Acest model de pantaloni se poate combina cu diferite elemente din garderobă: bluze, tricouri, topuri.

Perioada răcoroasă a toamnei presupune o pereche de botine sau de cizmulițe până deasupra gleznelor. Alegeți o centură lată, un fular tricotat sau o batistă.

Cu ce ​​haine se pot combina?

Când creați o ținută, este important să țineți cont de combinațiile cromatice.

Combinațiile corecte ajută la modelarea siluetei, ascund imperfecțiunile, pun în evidență atuurile.

Pantalonii de culoare albastră se potrivesc tuturor și oricând: se pot include în ținutele de afaceri, pentru cele de zi cu zi sau pentru a merge la întâlniri romantice. Combinația cu un top alb, cu o tunica neagră sau cu o jachetă este cea mai de succes.

Culoarea albă este perfectă pentru sezonul cald, se combină cu nuanțele deschise sau cu cele aprinse. Se potrivește femeilor svelte, doamnele cu forme ar trebui să aleagă alte culori.

Pentru a merge la plimbare alegeți nuanțele bej. În acest caz în partea de sus ar trebui să purtați elemente mai întunecate decât partea de jos.

Doamnele cu forme pot opta pentru stofele de nuanțe întunecate pentru a ascunde micile imperfecțiuni.

Nuanțele de coral se pot purta în zilele toride. Această culoare se combină cu următoarele culori: turcoaz, albastru, mentă, nuanțele pastelate.

O tendință populară din acest sezon sunt pantaloni colorați. Printurile florale, bulinele câștigă popularitate în rândul femeilor. Se vor combina perfect cu un top uni care repetă parțial tonul printului de pe pantaloni.

Recomandări pentru alegerea încălțămintei.

Ținutele de vară vor fi completate de pantofi, sandale. Pentru a merge la plimbare aveți nevoie de încălțăminte comodă: sandale, balerini. Pentru alte anotimpuri alegeți încălțămintea potrivită.

Încălțămintea cu toc va arăta perfect cu acest model de pantaloni.

Când alegeți pantalonii, trebuie să fiți atente la culoarea lor ca să-i puteți combina cu alte elemente. Nu optați pentru încălțămintea care va atrage atenție, accentul ar trebui să cadă pe pantaloni.

Accesoriile

În funcție de stilul ales, puteți alege orice tip de accesorii și bijuterii.

Geanta poate fi mare sau mică. Brățările, eșarfele, ochelarii de soare vor adăuga eleganță și feminitate ținutei.

Când alegeți bijuteriile, trebuie să țineți cont de faptul că accesoriile nu trebuie să distragă atenția de la îmbrăcăminte, doar să accentueze frumusețea ținutei, să o completeze armonios.

Ținute.

Acești pantaloni se sunt ușor de combinat, este important doar să nu vă fie teamă de experimente.

Pentru a vă completa ținuta alegeți discrete, o poșetă mică pe care să o purtați pe umăr.

Pentru plimbări alegeți modele de culoare albastră, iar din încălțăminte optați pentru o pereche de Oxfords negri, adidași. Dacă plimbarea este seara, completați-vă ținuta cu un cardigan negru sau gri.

Blugii boyfriend.

Acest model va arăta minunat dacă sunteți suple și aveți picioare frumoase.

În acest an sunt în vogă pantalonii cu elemente de decor sub formă de perle, pietre, paiete.

Puteți arăta minunat purtând o pereche de pantaloni 7/8, important e să nu vă fie teamă să experimentați. Fiți în tendințe pe tot parcursul anului.