Pantaloni moderni pentru doamnele 50+. O șoaptă a eleganței!

Femeia este o creatură extraterestră, care este în stare să facă multe, cu condiția să-și dorească acest lucru. Nu este vorba de vreo supracalitate sau de ceva fantastic, este  vorba despre capacitatea femeilor de a rămâne frumoase și unice la orice vârstă.

Nu în zadar, femeile sunt comparate cu un vin scump. Cu trecerea anilor chiar dacă își pierd tinerețea și inocența, femeile dobândesc alte calități nobile cu aromă de înțelepciune și farmec.

Vă propunem câteva idei ce țin de alegerea pantalonilor care vor accentua frumusețea și vor ascunde defectele siluetei unei doamne 50 de ani.

Pantalonii drepți la dungă sunt o piesă  must have în  garderoba unei doamne. Acești pantaloni pot fi atât cu talie joasă, cât și cu talie înaltă. Cei din urmă sunt potriviți doamnelor care preferă cămășile și bluzele în pantaloni. Acest model este potrivit oricărui stil.

Dacă sunteți o femeie înaltă cu picioare lungi, atunci vi se potrivesc pantalonii gauchos. Sunt niște pantaloni drepți și scurți, până la nivelul femurului. Este o lungime periculoasă, pe care și-o pot permite puține doamne. Acest model de pantaloni este potrivit unor evenimente neoficiale.

Doamnele de peste 50 de ani trebuie să-și aleagă modelul potrivit de pantaloni evitând extremele, să nu îmbrace niște pantaloni prea mulați sau din contra prea largi.

Pantalonii skinny sau pantalonii culottes sunt la fel nepotriviți. Însă pantalonii banana, chinos, carrot (mai largi în coapse și mai înguști în partea de jos, cu amplasarea asimetrică a șlițului) sunt alegerea perfectă pentru femeile 50+. Acești pantaloni pot avea atât lungime clasică, lungă, dar și scurți.

Original și deosebit de frumos arată doamnele 50+ în pantaloni cu brâul lat sau cu nasturi decorativi. Aceste elemente decorative sunt potrivite tuturor modelelor de pantaloni enumerați anterior.

De asemenea, în garderoba unei doamnei 50+ s-ar putea regăsi câteva perechi de blugi. Blugii au capacitatea de a arăta coapsele frumoase, picioarele lungi și bine proporționate. Pe lângă toate, blugii sunt foarte comozi și universali.

Sophia Loren spunea: „Dietă? Ce fel de dietă? O pereche perfectă de blugi și sunteți cea mai frumoasă”.