Pantaloni cu adidași: 12 combinații de succes, pentru a fi în vârful modei! 

În fiecare an, designerii inventează look-uri noi, stiluri vestimentare și combinații interesante de articole a garderobei feminine. Pentru a fi în vârful modei, trebuie să cunoașteți ce combinații de pantaloni și adidași vor fi actuale în acest sezon.

1. Pantaloni negri cu adidași

Pantalonii negri reprezintă piesa vestimentară de bază a garderobei feminine. Adidașii în culori vii, dar numaidecât monocromi, se potrivesc perfect cu pantalonii negri.

1.1 

Există o mulțime de stiluri de pantaloni. Acum nu vei surprinde pe nimeni purtând pantaloni clasici cu adidași, care odinioară erau considerați exclusiv pantofi sport.

1.2

Adidașii albi sunt considerați combinația ideală pentru pantalonii negri. Se asortează cu blugi, leggings-uri și multe alte modele. Cerințe pentru designul adidașilor: moderație în design și fără detalii exagerate. Totuși, combinația a devenit clasică.

2. Pantaloni cu adidași albi

Adidașii albi sunt purtați cu aproape toate tipurile de îmbrăcăminte, chiar și cu ținuta de seară. Ce să mai spunem de pantaloni.

2.1 

2.2

Costumele cu pantaloni și adidași albi sunt purtate de toată lumea: de la fete tinere, la femei de peste 45 de ani. E normal, deoarece nu pare inacceptabil sau sfidător. Adidașii albi pot fi asortați atât cu pantaloni monocromatici, cât și cu cei din țesătură cu desen sau cu imprimeu.

3. Pantaloni clasici cu adidași

Pantalonii clasici se potrivesc minunat cu adidașii. Aceasta este o tendință la modă. Iubitoarele de pantofi sport confortabili pot fără nici o frică să-și formeze un astfel de ansamblu vestimentar. Acum este la modă să purtați adidași cu orice pantaloni, fie că sunt modele 7/8 sau lungi.

3.1 

Există o anumită cerință aici: adidașii ar trebui să fie aleși practic într-o nuanță cu pantalonii și să nu fie cu prea mult decor.

4. Cu ce pantaloni se poartă adidașii?

Orice stil de pantaloni se combină perfect cu adidașii. Doar că, trebuie să respectați simțul proporției, să alegeți adidași ce corespund cu culoarea și designul modelului de pantaloni cu care vă gândiți să-i combinați. Adidașii se potrivesc cu toate modelele de blugi, chiar și cu cei cloșați.

4.1

Pantalonii slacks – este un model cu o croială liberă, dar necesită ca adidașii aleși să fie în armonie completă cu aceștia. De exemplu, pantalonii de culoarea verde pot fi completați cu adidași smarald, iar încălțămintea albăstruie se va potrivi cu un model albastru de pantaloni.

5. Aspecte stilate cu pantaloni și adidași 

5.1

5.2

5.3

5.4

5.5

5.6

Știind regulile combinării stilurilor, puteți oricând să arătați stilat în mediul în care vă aflați. Nu uitați, accentul din imagine ar trebui să fie doar un detaliu al garderobei dvs. Alegând modele de adidași în culori vii, optați pentru pantaloni în nuanțe mai neutre. Respectați aceeași regulă dacă puneți accentul pe pantaloni.

Să fiți frumoase și elegante mereu, deoarece meritați!