Pantaloni chinos: 17 ținute moderne, pentru doamnele trecute de 50 de ani!

Stilul propriu și îmbrăcămintea potrivită sunt foarte importante pentru a arăta mereu bine.

La această vârstă trebuie însă să evitați fustele mini și topurile roz cu strasuri. Există multe alternative pentru care puteți opta.

O piesă vestimentară foarte elegantă care ar trebui să apară în garderoba unei doamne sunt pantalonii chinos confecționați din țesături naturale fine și ușoare. Să vedem în continuare cum puteți să-i purtați.

1. O ținută clasică reinterpretată: pantalonii eleganți au fost înlocuiți cu chinos, iar sacoul clasic negru cu o originală jachetă monocromă fără un guler. Câteva bijuterii, pantofii argintii și o gentuță-plic vor completa acestă ținută elegantă.

2. Pantalonii chinos maro se vor combina perfect cu niște accesorii aurii: curea, geantă, bijuterii sau inserții pe pantofi. Pentru a vă completa ținuta, îmbrăcați o bluză albă și o vestă alungită.

3. Pantaloni chinos albi și o cămașă albă dreaptă vă vor ajuta să ascundeți unele imperfecțiuni. O jachetă gri și accesoriile gri-albastru vor sublinia eleganța ținutei, iar o eșarfă fină în nuanțe vii o va face mai tinerească.

4. Chinos de culoare închisă și o cămașă largă de aceeași nuanță vor forma o ținută simplă perfectă pentru fiecare zi, pe care o puteți completa cu o eșarfă frumoasă.

5. Simplitatea și laconismul vor fi mereu la modă. Chinos de culoare albă, o cămașă lungă de nuanțe întunecate, o pereche de adidași ușori vă vor ajuta să vă simțiți foarte comod.

6. Acest model de pantaloni seamănă cu unul clasic masculin. Pentru a-i face să pară mai feminini vă vine în ajutor o bluză transparentă în partea de sus și o gentuță-plic gingașă. O pereche de ghete și un cardigan bej vor for forma o ținută stilată și comodă.

7. O pereche de pantalonii albi, un tricou deschis la culoare și o pereche de sandale fără toc vor crea o ținută perfectă pentru vacanță pe care puteți să o completați cu un colier mare, cu o pereche de cercei și o geantă de plajă.

8. Pantalonii de culoarea somonului se vor combina perfect cu un pulover albastru închis și cu o pereche de balerini. Geanta de nuanța puloverului și un colier vor forma o ținută perfecte pentru a merge la serviciu, la o petrecere sau la o plimbare.

9. O pereche de chinos de culoare albă combinați cu nuanțe de roz vor forma o ținută extrem de feminină. Un tricou roz și o bluză de nuanță de piersic, o geantă fucsia se vor combina perfect cu o pereche de balerini și cu o eșarfă.

10. Combinația dintre albastru și galben-închis vor crea o ținută perfectă pentru vacanța de vară. Bluză liberă cu imprimeu va ascunde unele imperfecțiuni, iar mărgelele vor completa ținuta.

11. O pereche de chinos maro și un pulover negru vor arăta extraordinar cu o pereche de balerini cu leopard-print, cu o gentuță-plic originală și cu niște bijuterii aurii.

12. P pereche de pantaloni albi, o bluză neagră lungă și o pereche de sandale cu toc decorate cu pietre negre sunt un exemplu perfect despre cum o ținută alb-negru poate fi interesantă. Lanțul de la gât va adăuga o notă de curaj.

13. Încă o ținută interesantă și feminină formată dintr-o bluză neagră și o pereche de chinos albă, accesorii argintii și un colier lung.

14. Nuanța de roz pastelat combinată cu o bluză liberă din stofă naturală de nuanță albastru-deschis și o eșarfă lungă vaporoasă vor crea o ținută foarte feminină.

15. O pereche de chinos roz, o bluză neagră largă și niște balerini leopard sunt alegerea doamnelor care au o viață activă și frumoasă.

16. Simplitate elegantă: acesta este cel mai bun mod de a caracteriza combinația dintre o cămașă în carouri mici și pantaloni de nuanță kaki. Cureaua, ochelarii de soare și balerinii comozi vor scoate în evidență gustul Dumneavoastră rafinat.

17. Nuanțele calme împreună cu dungile vor forma împreună o ținută foarte stilată și interesantă.

Pantalonii chinos sunt perfecți pentru toate ocaziile. Sunt comozi, practici și arată incredibil de elegant. Alegeți ținutele care vă plac și creați-vă în baza lor stilul Dumneavoastră unic.