Pantaloni chinos – 13 modele simple, perfecte pentru doamnele de peste 50 de ani! Un trend pentru vara anului 2020

Credeți că este greu să arătați frumos și elegant la o vârstă adultă? Greșiți! Vă vom convinge foarte ușor și rapid! După 50 de ani viața abia începe, iar o garderobă selectată de dvs cu îndemânare vă va ajuta nu numai să arătați elegant, frumos și uimitor, ci și să vă simțiți confortabil, indiferent de activitate. Pantalonii chinos – este exact ceea de ce aveți nevoie! Vă veți îndrăgosti pentru totdeauna! În versiunea clasică, pantalonii sunt realizați din țesături naturale, sunt confortabili, practici, nu împiedică deloc mișcarea. Datorită țesăturii moi sunt plăcuți pentru corp și nu irită pielea.

Echipa noastră vă va povesti cu ce să purtați pantalonii chinos – piesa must have, în garderoba fiecărei doamne cu vârsta de peste 50 de ani! Credeți-ne, îmbrăcând o dată acest tip de pantaloni, vă veți îndrăgosti de ei pentru totdeauna!

Pantaloni chinos – un trend pentru anul 2020! 

1. Pantalonii chinos de culoare albă și o cămașă ușoară în culori pastelate reprezintă o ținută excelentă pentru vară. În primul rând, culoarea albă va ajuta la ascunderea imperfecțiunilor siluetei. În al doilea rând, în pantaloni ușori din material natural, cu siguranță vă veți simți confortabil într-o zi călduroasă de vară. Dacă veți îmbrăca o jachetă și veți alege accesoriul potrivit, veți obține un aspect de afaceri discret și sofisticat. Adăugând o eșarfă de o culoare intensă, veți adăuga un accent ținutei dvs.

2. Pantalonii chinos laconici, de culoare maro, perfect se combină cu aurul – o curea aurie, o poșetă sau accesorii aurii. Dar ca să nu arătați prea vulgar, diluați imaginea cu o bluză albă și un cardigan modest.

3. Pantaloni chinos, o jachetă monocromă, bijuterii discrete și sandale elegante – o ținută clasică, deloc banală, este gata!

4. O pereche de pantaloni chinos confecționați din in și o cămașă liberă de aceeași nuanță, vă vor ajuta să creați o imagine simplă, dar în același timp irezistibilă, perfectă pentru fiecare zi. Dacă doriți să aduceți puțină vitalitate rutinei zilnice, vă recomandăm, din nou, să acordați atenție unei eșarfe colorate.

5. Simplitate și laconicitate – cei mai buni prieteni ai doamnelor cu vârsta de peste 50 de ani. Pantaloni chinos albi, o cămașă lungă și încălțăminte sportivă de o culoare deschisă vă vor ajuta să vă simți confortabil, liber și proaspăt. Dacă veți alege o pereche de pantofi fini, veți obține o imagine complet diferită – romantică, cu un aer de ținută de birou. În acest ansamblu veți fi irezistibilă dacă mergeți la magazin sau la o plimbare romantică.

6. Un aspect simplu și discret cu pantaloni chinos albi – este frumos indiferent de celelalte piese vestimentare și accesorii. Un costum perfect pentru plimbările de vară!

7. O ținută isteață pentru doamnele cu vârsta de peste 50 de ani: pantaloni de culoare albă, o bluză cu umerii deschiși, sandale elegante și un lanț masiv. Privirea entuziasmată a celor din jur este garantată!

8. Un alt exemplu a unui aspect neplictisitor cu pantalonii chinos. O culoare mai intensă sau o imprimare captivantă, vor adăuga ansamblului de zi cu zi puțin aer cochet. Iar accesoriile corect alese vă vor transforma într-o regină a stilului!

9. Aspectul militar, completat cu pantalonii chinos, este un adevărat trend pentru această vară!

10. Ce ziceți de pantalonii gri și o cămașă albă clasică? O ținută de succes pentru fiecare zi, perfectă pentru doamnele de toate vârstele.

11. Culoarea roz sau nuanțele pastelate, în combinație cu țesături ușoare și accesorii selectate cu îndemânare, vă vor ajuta să creați un aspect confortabil de vară. Acesta e numai bun pentru birou, pentru a merge în vizită la prieteni sau o plimbare.

12. Albastrul este cea mai actuală culoare pentru vara anului 2020. Pantalonii chinos de diferite nuanțe de albastru, perfect se combină cu aproape toate articolele din garderoba doamnelor. Aceștia arată foarte bine atât cu încălțămintea sportivă, cât și cu pantofii. Cel mai important este faptul că pantalonii din materiale naturale vor deveni haina dvs preferată în această vară.

13. O altă idee genială, cum să purtați pantaloni albi vară! Un exemplu perfect de a transforma imaginea monocromă în ceva extraordinar cu ajutorul accesoriilor.

Chinos – sunt cei mai buni și confortabili pantaloni pentru vară! Dacă sunteți o doamnă activă, ce-și dorește să aibă o garderobă elegantă, dar cel mai important, confortabilă, este timpul să mergeți la cumpărături, după o pereche sau chiar două de pantaloni la modă. Alegerea lungimii și stilului potrivit vă permite să evidențiați cu ușurință punctele forte a siluetei și să ascundeți imperfecțiunile.

În garderoba dvs deja sunt pantaloni chinos, eleganți și confortabili? Așteptăm cu drag comentariile dvs.