Pamela Anderson, în vârstă de 55 de ani, a participat la o ședință foto neobișnuită și a mărturisit de ce îi place să îmbătrânească

Pamela Anderson, vedeta din „Baywatch”, a fost întotdeauna apreciată pentru frumusețea sa uimitoare și silueta incredibilă. Odată cu vârsta Pamela nu și-a pierdut încrederea, ci dimpotrivă, acum  se place chiar mai mult decât înainte. Iar fotografiile ei fără machiaj sunt o confirmare a acestui lucru. Pe lângă aceasta a dezvăluit și secretul frumuseții sale.

Pamela susține că îmbătrânirea este distractivă.

Pamela, în vârstă de 55 de ani, a postat recent fotografii în care apare fără machiaj. Observăm încă o dată că frumusețea atemporală există.

Sub postarea ei de pe rețelele de socializare a scris: „Prefer să-mi arăt pistruii… Este mișto să îmbătrânesc. Aceasta este o adevărată ușurare. La o anumită vârstă arătăm chiar mai bine fără machiaj. Aceasta sunt eu și sunt nespus de mulțumită de femeia care sunt acum. Este o lume nouă și îi sunt nespus de recunoscătoare sorții pentru toată dragostea din viața mea”.

Pamela preferă să cheltuiască bani pe îngrijirea pielii decât pe proceduri de înfrumusețare.   

„De multe ori trebuie să ieșim din zona noastră de confort și este important să nu uităm să avem grijă de noi înșine”, spune Pamela. Îngrijirea pielii include masaje regulate, precum și terapie facială cu oxigen. Anderson iubește, de asemenea, să facă Pilates, dar când programul său de lucru este prea încărcat, poate doar să se plimbe prin parc ori să facă  stretching.

Pamela consideră că frumusețea vine din interior.

„Cel mai bun mod de a menține frumusețea este să te simți fericită. Iar curajul ne face atrăgătoare: chiar dacă ne e frică de ceva, mergem totuși împotriva fricilor”, a dezvăluit actrița filozofia sa de frumusețe. „Pentru a lupta pentru libertate trebuie mai întâi să te eliberezi. Viața este un privilegiu care trebuie luat în serios.”

Nu se teme să îmbătrânească.

În curând Pamela Anderson va împlini 56 de ani, dar nu-și face deloc griji din cauza vârstei. „Nu mă deranjează deloc. Tuturor ne place să arătăm perfect, dar nu m-am deranjat niciodată în legătură cu acest subiect”, a spus într-un interviu.

În lumea noastră, unde standardele de frumusețe se schimbă constant și este aproape imposibil să ținem pasul cu ele, viziunea Pamelei este o reamintire a faptului că adevărata frumusețe vine din interior. Iar tinerețea și atractivitatea ei nu fac decât să sublinieze cât de importante sunt dragostea și îngrijirea de sine.