Paltoane tricotate comode pentru 2019: 60 modele originale pentru orice tip de siluetă

Paltonul tricotat din sezonul 2019: modele stilate și elemente decorative.

Puține articole din garderoba pentru femei sunt la fel de confortabile ca cele tricotate. Moda nu se oprește și ne oferă tot mai multe variante de articole tricotate, cum ar fi, spre exemplu, paltoanele.

Original și, în același timp clasic, poate înfrumuseța garderoba oricărei femei.

Avantajul acestui model de palton este acela că-i oferă siluetei feminitate și mister.

Alegeți un palton tricotat.

Pentru a alege un palton tricotat, este necesar, în primul rând, să reieșim din tipul siluetei și statura pe care le avem. Dacă nu suntem prea înalte de statură am avea unele restricții. Evitați poncho sau cape, lungimea maxi, optați pentru lungimea midi sau mini.

Dacă sunteți un pic mai plinuțe și aveți silueta de tip măr, atunci una dintre cele mai bune opțiuni va fi paltonul cocon sau un poncho. Dar nu alegeți varianta scurtă a modelelor.

De asemenea este necesar să se evitați modelele voluminoase, bucle sau modelele oversized. Trebuie să fim foarte atente când alegem un palton tricotat, pentru că ar putea scoate prea mult în evidență unele neajunsuri ale siluetei.

Domnișoarele svelte ar trebui, dimpotrivă, să opteze pentru modelele mai voluminoase.

Celei mai feminine siluete, de tip clepsidră, i se vor potrivi mai multe modele. Cu toate acestea cea mai bună alegere este un model cambrat în talie și talia să fie accentuată cu diferite tipuri de accesorii.

Doamnelor care nu se pot lăuda cu forme prea generoase le recomandăm să opteze pentru modele cu revere și cu decolteul în forma literei V. Acestea alungesc silueta și o modelează frumos.

Pentru tipul triunghiului inversat și cel dreptunghiular cele mai potrivite sunt modelele trapez și cloș de lungime medie.

Ornamente la modă

Împletiturile din fir gros, din fire de tip panglică, din fir de tip roving sunt hitul anului curent.

Tipuri de împletituri la modă:

Punct leneș. Acesta este un tip de tricotat destul de simplu, unul dintre cele mai răspândite, atât ca bază, cât și ca fundal pentru un alt model. Aceste modele nu se deformează nici când sunt purtate, nici când se îngrijesc.

Cosițe. Cosițele împletite arată foarte interesant și frumos și sunt mereu la modă. Pot fi amplasate oriunde și pot avea orice dimensiune.

Punct de jerseu.  Este, de asemenea, o împletitură simplă, care va putea juca perfect rolul de fundal pentru modelele mai complexe ale ornamentului. Este destul de elastică și rezistență.

Modelul Jacquard. Piesa cu model de Jacquard este constituită din diferite tipuri de împletitură a firelor de diverse nuanțe. Acest ornament este simetric și este format din linii și forme geometrice.

Romburi. Un model frumos de ornament care face piesa mai expresivă și originală. Există mai multe variante de romburi, două metode principale de tricotare a rombului sunt: ajur și relief.

Aran. Modelele în relief se numesc aran și împodobesc în mod original paltoanele tricotate.
Dantelă irlandeză. Este una dintre cele mai frumoase împletituri, care combină într-un singur ornament diferite motive (șnur, petale, crenguțe, flori, frunze.

Modele de paltoane tricotate

Oversized. Acesta este în tendințe în ultimii ani. Modelele drepte sau te tip O sunt foarte actuale în noul sezon. Dacă veți alege acest model sau alte modele largi veți fi în trend.

Poncho. În tendințele actuale acest model avea ​​lungime și ornamente diferite. Puteți alege modele cu blană, guler, cu eșarfă și chiar cu glugă. Poncho se va potrivi cel mai bine strilului casual, boho și hippies.

Cape. În acest model de pelerină lipsesc mânecile, diferă de poncho prin prezența liniei umărului și se încheie în zona gâtului. Sunt mai multe variante posibile: cu buzunare, cu centură sau cu guler.

Raglan. Acest model de mâneci se potrivește bine unui palton larg un pic cloș. Linia umerilor în acest caz este mai puțin vizibilă.

Paltonul drept Aici sunt aceleași tehnici ca în cazul paltonului clasic, se utilizează la fel fire groase și împletitura este voluminoasă. În caz contrar paltonul tricotat nu va păstra forma dreaptă.

Cocon. Acest tip de palton se îngustează jos, linia umărului este coborâtă, nu accentuează silueta, are umerii și mânecile voluminoase. Acest model este universal și stă bine majorității domnișoarelor.

Boho. Paltoanele tricotate în acest stil se deosebesc printr-o ușoară  neglijență. De regulă, acestea sunt modele supradimensionate, asimetrice, realizate cu împletituri ajur.

Country. Acest stil oferă modele confortabile, cambrate sau drepte, de toate nuanțele de maro, gri, bej sau roșu. Adesea sunt decorate cu franjuri.

Modele pentru doamnele cu forme. Atunci când alegeți un palton tricotat, optați pentru modelele largi: cocon, supradimensionat sau drept. Ar putea să vă stea bine și poncho și cape.

Cu două rânduri de nasturi. Modele foarte elegante, drepte sau cambrate, perfecte pentru o ținută office.

Cardigan. La exterior acest palton seamănă cu un cardigan clasic, dar acesta este o piesă vestimentară doar exterioară. Paltonul-cardigan este mai lung și mai călduros.

Halat. Este un model foarte actual în  acest sezon. Paltonul-halat se aseamănă cu paltonul clasic, are colan, poate cu sau fără guler.

Detalii și ornamente ale paltoanelor tricotate

Gluga. Acest detaliu este potrivit pentru ținutele de zi cu zi, precum și în interpretarea sportivă.

Gulerul tricotat. Gulerul de tip șal este cel mai frecvent, dar exista și modele cu gulere mari sau de tip tunică.

Gulerul tricotat. Acest detaliu foarte original va adăuga personalitate paltonului.

Gulerul din blană este trendul sezonului.

Fără mâneci. Foarte actuale în acest sezon sunt cardiganele drepte și paltoanele fără mâneci. Aceasta este un adevărat hit pentru zilele nu prea reci.

Mâneci tricotate. Dacă paltonul este fabricat dintr-un alt tip de stofă, iar mânecile sunt tricotate: un astfel de model este foarte modern. Ca material de bază poate fi pielea sau alte tipuri de stofe.

Buzunare din blană sunt o altă versiune elegantă. Ca regulă, în acest sezon sunt la modă buzunare de altă culoare. Cu toate acestea, blana poate fi combinată cu gulerul sau cu alte elemente de decor.

Broderia. O versiune foarte frumoasă de decor, care va împrospăta și va înfrumuseța cele mai plictisitoare culori.

Designerii ne oferă o vastă selecție de modele, stiluri, culori și decor în sezonul 2019. Puteți alege modelul perfect pentru orice siluetă, stil, în care veți fi foarte stilate și la modă.