Paltoane de primăvară pentru doamnele după 40 de ani: cele mai elegante modele pentru 2019-2020

Cele mai elegante modele de paltoane pentru anul 2019 în care veți arăta extraordinar.

Noul sezon și-a intrat în drepturi și sunteți în căutarea unui palton nou? Avem vești bune!

Iată care sunt sfaturile și recomandările stiliștilor:

1. Paltonul clasic.

Stilul clasic nu se demodează niciodată. Paltonul drept se potrivește oricărui tip de siluetă și se combină foarte ușor. Stiliștii ne recomandă să optăm pentru lungimea medie.

2. Paltonul tip halat.

Acest model de palton seamănă cu un halat de baie și în acest sezon este din nou la modă. Acest model este foarte apreciat datorită eleganței și feminității sale.

3. Paltonul Oversize.

Aceste modele, foarte comode, sunt perfecte pentru doamnele de orice vârstă, dar nu vă vor avantaja în cazul în care aveți câteva kilograme în plus.

4. Paltonul Cape.

Acest model de palton este unul destul de scurt și fără mâneci cu tăieturi speciale în locul acestora. Dacă aveți de gând să cumpărați un asemenea model, să știți că unul din avantajele sale este faptul că ascunde centimetrii în plus din zona taliei și vă pune în evidență picioarele svelte și frumoase.

5. Culori și imprimeuri.

De multe ori doamnele care au depășit vârsta de 40 de ani preferă culoarea neagră, neglijând celelalte culori. În acest sezon stiliștii ne recomandă următoarele culori: gri, maro, roșu și albastru precum și nuanțele de alb și bej.care, cu siguranță, vă vor întineri.

În ceea ce privește imprimeurile, optați pentru carouri și animal print.

Acest palton este extraordinar! 

Care model de palton vă place cel mai mult? Așteptăm comentariile Dumneavoastră!