Paletă la modă sau ce culori ar trebui să includeți în 2021 în garderoba Dumneavoastră

Institutul Pantone ne prezintă în fiecare an culorile care vor fi actuale, iar fashionistele care țin cont de ele își creează mult mai ușor ținutele.

Primăvara este deja după colț și, pentru a ne simți minunat în acest sezon, este timpul să ne actualizăm garderoba.

Iată care sunt culorile care au ocupat poziții de lider în 2021.

1.

Val liniștit.

Așa se numește una dintre culorile anului viitor. De fapt este o nuanță de turcoaz, dar cu mai multe note verzui. Este curios faptul că această nuanță de „val liniștit” nu face referință la natură, ci la tehnologie.

2.

3.

Șerbet de lămâie.

Anul acesta Pantone a decis să se abțină de la galben suculent, preferându-l pe „fratele” său mai pal.

Avantajul „șerbetului de lămâie” este că se încadrează perfect în look-urile casual, reîmprospătând perfect ținutele.

4.

5.

Roșu aprins.

Culorile suculente trebuie să fie neapărat prezente în acest an. Roșu aprins arată minunat atât în ținutele monocrome, cât și ca element contrastant sau de accent.

6.

7.

8.

Gri.

O metodă excelentă de a dilua o ținută aprinsă este de a include cel puțin un element gri în ea. Această nuanță este o manifestare a minimalismului și este ideală pentru ținutele street style.

9.

10.

Albastru închis.

Ați observat că această culoare se menține de mai mulți ani pe poziții? Se transformă treptat în una clasică, fiind purtată atât de femei, cât și de bărbați.

11.

12.

Mandarină roșie.

Pe lângă roșu aprins puteți opta și pentru o nuanță mai complexă, care se numește „mandarină roșie”. Această culoare, care poate fi una de bază sau de accent, nu vă va lăsa neobservate.

13.

14.

Măslin.

Această culoare nu poate fi neglijată, având în vedere cât de popular este stilul militar. Acest ton natural este perfect pentru ținutele de fiecare zi. În plus, culoarea măslinului se potrivește bine cu alte nuanțe care sunt în tendințe pentru 2021, cum ar fi portocaliu, galben sau roșu.

15.

16.

Roșu zmeură.

Dacă vă place roșul, dar vă este frică să nu arătați prea sfidător în el, încercați această nuanță interesantă și senzuală în același timp.

17.

18.

Oranj.

O culoare optimistă și veselă. Nu vă fie frică să fiți creative, purtați accesorii sau ținute de această culoare și veți arăta impecabil.

19.

20.

21.

Galben verzui. 

Această nuanță înseamnă calm și echilibru.

22.

23.

Paleta neutră.

Dacă nu preferați culorile aprinse, nu vă întristați. Institutul Pantone nu a uitat nici de Dumneavoastră. Alegeți o ținută bej, crem sau alb.

24.

25.

26.