“Oscar 2018” pentru parfumerie: 5 flacoane de care are nevoie fiecare femeie contemporană

Mai întâi bărbatul se îndrăgostește de aspectul femeii, apoi de aroma ei. Anume din acest motiv producătorii de parfumerie pun accent pe crearea unor arome noi în funcție de ritmul vieții, tendințele din lumea modei și chiar factori politici. În industria parfumeriei chiar există un premiu “Oscar”, denumit The Fragrance Foundation Awards. Acest premiu este acordat anual celor mai bune parfumuri noi pentru bărbați și femei.

© DepositPhotos

La ceremonia de acordare a premiilor vin foarte multe celebrități pentru a afla lista celor mai bune parfumuri din lume. Astăzi redacția noastră vă prezintă 5 dintre cele mai fascinante arome ale anului 2018. Apropo, e foarte important că aceste parfumuri sunt disponibile în magazine în aproape orice oraș mare.

Cele mai reușite arome pentru femei

1. Chanel Gabrielle

Aceasta e aroma unei femei luminoase. Ca sursă de inspirație pentru autorul parfumului, Olivier Polge, a servit însăși Gabrielle Chanel. Pentru această aromă el a creat o floare bazată pe alte 4 flori albe, care simbolizează soarele.

Aroma este exact ca și marea doamnă designer: foarte fin și totodată îndrăzneț. În inima parfumului se află o iasomie exotică, alături de iris, lăcrămioară, mandarină și coacăză neagră. Apoi urmează un Fleur d’Oranger proaspăt și misterios cu ușoare nuanțe de tuberoză. Iar în vârful piramidei este un praf de piper roșu.

2. Byredo Velvet Haze

Nuanțele uimitoare ale acestei arome te cufundă într-un dans hipnotic al frumuseții. În această călătorie extraordinară dulceața și gingășia apei de cocos se transformă elegant în forța înflăcărată a frunzelor de paciuli. Aerul este uscat, iar atmosfera e relaxantă.

Toate cele cinci simțuri sunt impresionat de catifeaua de cacao și muscus sălbatic. Ziua acest parfum va completa grațios o ținută riguroasă, iar seara vă va umple de eleganță. Byredo Velvet Haze este dedicat perioadei anilor 1960, când libertatea era în capul mesei.

3. Tiffany & Co.

Principala idee a acestei compoziții este în îmbinarea armonioasă a tradițiilor clasice ale companiei cu tendințele moderne în lumea aromelor pentru femei. De altfel aroma provocatoare a parfumului Tiffany & Co este recomandată femeilor tinere și extravagante.

În miezul compoziției este aroma de iris, iar în nuanțele superioare ale parfumului se descoperă aroma de mandarină, paciuli și muscus, care creează o atmosferă romantică ce caracterizează orice femei.

4. Tom Ford Fucking Fabulous

Această aromă s-a dovedit destul de “scandalagie”, de aceea e destul de greu de găsit în vânzare, stocurile epuizându-se extrem de rapid. Pe scurt: este vorba de un parfum original, exclusiv și legendar.

Nuanțele de bază sunt de migdală, bob de tonka, rădăcină de violă, cashmeran, piele și ulei de salvie. Această aromă amintește de aerul rarefiat de munte, care te cuprinde cu o mireasmă îmbătătoare și îți trezește cele mai plăcute vise.

5. Twilly d’Hermès

O aromă ideală pentru sezonul cald, care nu este deloc înțepătoare și destul de rezistentă. Inițial veți simți o tuberoză dulce și gingașă, care cuprinde întreaga compoziție, după care urmează o nuanță fină de santal roșu, pe care o vor aprecia oamenii cu simț estetic foarte rafinat. În încheiere iese în evidență o aromă picantă de ghimbir.

Aceste arome sunt foarte diferite, dar fiecare este superbă în felul său și subliniază într-un mod aparte frumusețea stăpânei sale. Nu uitați că parfumuri universale nu există, orice parfum trebuie ales în funcție de eveniment, dispoziție și vreme.

Spuneți-ne în comentarii dacă ați găsit aroma ideală pentru dvs. și care este aceasta. Și nu uitați să le recomandați și prietenelor dvs. cele mai actuale arome din acest an!