Ororile designului: utilizarea textilelor în baie

Utilizarea textilelor în baie este un subiect destul de delicat; putem utiliza, dacă este necesar, o perdea frumoasă, în timp ce o husă din dantelă sau din tricot pe vasul de toaletă, pe lângă faptul că arată oribil, poate fi și o sursă de bacterii și de mucegai.

Trageți mai mult aer în piept și „admirați” selecția noastră care conține adevărate „capodopere”!

1. Coșmarul de pluș.

2. Vasul de toaletă căptușit ne amintește de doamna Umbridge din seria de filme Harry Potter. Lipsesc doar farfuriile cu pisici. 

3. Volanele și plușul ne complică viața, fiind de prisos în baie; stofa umedă contribuie la înmulțirea microorganismelor.  

4. Căptușeala moale de pe vasul de toaletă este un lucru minunat, mai ales dacă în baie este destul de rece. Dar luați aminte: aceasta trebuie să fie schimbată foarte des.

5. Aici am rămas fără cuvinte! 

6. O idee foarte „șic”.

7. Ascundeți-i croșeta și andrelele, este de neoprit! 

8. Aceste bufnițe măcar sunt drăguțe.

9.

Toaletă cu pereții moi.

Aceasta nu este o toaletă reală, dar o imitație. Liisa Hietanen, artist și designer, a creat această încăpere unde totul este tricotat.

10.

11.

12.  

13.

14.

15.

16. Toate aceste „decoruri” sunt, din păcate, lipsite de gust și ajută la răspândirea microbilor. O idee mult mai simplă, dar destul de interesantă, este, spre exemplu, acest set. Husa de pe capac se scoate și se spală foarte ușor.

Baia este una dintre încăperile din locuința noastră care ne permite să fim cât mai creativi atunci când este vorba de amenajare, dar nu trebuie să exagerăm.

Ce părere aveți despre aceste „capodopere”? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!