Ornella Muti și-a sărbătorit cea de-a 64-a aniversare! Actrița este la fel de frumoasă ca și în tinerețe

Francesca Romana Rivelli, alias Ornella Muti, s-a născut la Roma în martie 1955 și este considerată drept una dintre cele mai celebre actrițe italiene. Mediul în care a crescut a fost foarte important pentru formarea sa culturală, tatăl său, originar din Napoli, fiind jurnalist, iar mama sa, de origine estoniană, sculptor.

Debutul său este unul precoce și fulminant. La vârsta de paisprezece ani și jumătate, în 1970, a fost descoperită de regizorul Damiano Damiani și de atunci devine Ornella Muti. Tânăra actriță romană este protagonista filmului „Cea mai frumoasă soție” (“La moglie più bella”), care se dovedește a fi un mare succes grație talentului său și al actorului Tano Cimarosa. Acesta este începutul carierei sale lungi. Actrița s-a filmat în mai mult de șaptezeci de filme, în Italia și în străinătate.

A fost căsătorită de două ori: cu Alessio Orano (1975-1981) și cu Federico Fachinetti (1988-1996). După despărțirea de Fachinetti, în 1998 a avut o relație cu doctorul Stefano Piccolo care a durat până la mijlocul anului 2008, când a început o nouă poveste de dragoste cu antreprenorul Fabrice Kerhervé, actualul său partener. Ornella Muti are trei copii: Naike Rivelli, care este model şi actriţă, ca şi mama sa, şi al cărei tată este regizorul spaniol José Luis Bermúdez și Andrea și Carolina din căsătoria cu Fachinetti. Mai are și un nepot, fiul lui Naike, născut în 1996.

Actrița este vegetariană.

Este incredibil de frumoasă, feminină și rafinată…  La cei 64 de ani ai săi este, în continuare, nemaipomenit de frumoasă: în 1994 ea a fost aleasă drept cea mai frumoasă femeie din lume.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Distribuiți acest post prietenilor dvs.!