Fiecare tată trebuie să-și învețe fiul aceste 11 adevăruri despre căsnicie. Câte dintre ele vă sunt cunoscute?

1. Fiule, dacă tu cheltui banii pe o femeie, dar ea niciodată nu te întreabă cum îi câștigi, continuând să savureze atenția ta, nu te căsători cu ea.

2. Fiule, o femeie poate fi o soție bună, alta poate fi o mamă bună. Dar dacă ai să reușești să găsești o femeie care să fie mamă pentru tine, copiii voștri și întreaga voastră familie, nu o părăsi niciodată.

3. Fiule, atunci când vei deveni capul familie, preocuparea ta trebuie să fie nu bogăția, ci zâmbetul soției tale.

4. Fiule, dacă vrei să trăiești o viață îndelungată în căsnicie, las-o pe soție să răspundă de finanțele familiei. Ei îi va fi dificil să irosească banii atunci când va vedea cât de mari sunt necesitățile gospodăriei. Dacă tu vei fi cel care va răspunde de bani, veți ajunge să trăiți mereu în lipsuri și neajunsuri.

5. Fiule, niciodată să nu-ți bați soția! Durerea pe care o va simți corpul ei nu se compară cu rana pe care i-o vei face inimii sale. Iar cu o soție rănită vei avea probleme de familie pe tot parcursul vieții.

6. Fiule, nu te lăsa dus de val când vei câștiga mulți bani! Luxul și bogăția nu sunt o valoare veșnică, iar binele familiei este ceea ce merită toți banii din lume.

7. Fiule, atunci când o chemam pe mama voastră cu strigăte din curtea blocului, nu făceam asta de dragul sexului, ci pentru că îmi era dor de ea foarte mult.

8. Fiule, ține minte că dacă îți pare că soția ta s-a schimbat, fii atent la tine însuți! Vei observa că nici tu nu ești acel om care erai odată.

9. Fiule, înainte să cumpăr această mașină mama ta mergea cu mine pe bicicletă. Nici o femeie care nu ți-a fost alături de la bun început nu trebuie să savureze din bogăția ta.

10. Fiule, nu îți compara soția cu nici o altă femeie! Crede-mă, și ei îi vine greu să te rabde, dar ea nu te compară cu alți bărbați!

11. Fiule, nu uita să ai grijă de mine și de mama. Și nu uita să îi înveți și pe copiii tăi asta, ca să nu te părăsească la bătrânețe.

Cum credeți, ce alte sfaturi ar trebui să îi mai dea un tată fiului său? Împărtășiți-ne gândurile dvs. în comentarii!