Orice femeie care se respectă va face aceste 9 lucruri într-o relație

Orice femeie știe că lipsa stimei de sine este ceea ce ne ține prizoniere în relații nefericite, ceea ce ne împiedică să dezvoltăm alte relații, fapt care ne distruge din interior…

Stima de sine ridicată nu este însă un panaceu pentru toate problemele, dar femeilor încrezute le este mult mai ușor să se orienteze în viață, să-și fixeze prioritățile.

Vă propunem, în acest articol, să descoperiți care sunt lucrurile pe care le face o femeie care se respectă.

1. O doamnă care se respectă este sigură  de faptul că-i place bărbatului, altfel nu poate fi.

Înalta stimă de sine îi conferă femeii încrederea că este admirată de cei din jur, iar bărbații visează să fie cu ea. Este sigură că va avea alături de ea un bărbat demn.

2. Femeia știe că dacă relația a eșuat, e mai bine pentru ambii. 

Nu va suferi, nu va plânge și nu se va  învinovăți pentru relația eșuată, ci va accepta lucrurile așa cum sunt și aceasta va fi o lecție pentru ea.

3. Impune niște limite.

O femeie care se respectă știe ce va accepta și ce nu într-o relație. Întotdeauna va face cum vrea și cum crede de cuviință. își va trăi viața, va avea hobby-uri și va socializa cu prietenii chiar dacă este implicată într-o relație.

4. Va lua decizii responsabile.

Capacitatea de a lua decizii și de a fi responsabilă sunt calitățile unei persoane mature. Înalta stimă de sine îi permite unei persoane să acționeze fără a pune la îndoială corectitudinea alegerii.

5. Nu se laudă.

O femeie încrezătoare nu încearcă să se afirme, nu se laudă cu realizările ei deoarece este sigură de faptul că cei din jur o apreciază.

6. Își asumă responsabilități.

Atât pentru faptele cât și pentru emoțiile lor. Nu-și va învinovăți partenerul pentru faptul că este nefericită. Dacă vede că relația nu mai funcționează, pleacă. Și nu-i va învinovăți pe foștii săi parteneri. Poate să-și vadă și să-și accepte propriile greșeli.

7. Femeile nu așteaptă ca relația lor să fie una ideală.

O femeie care se respectă va ști să accepte realitatea, fără a avea iluzii deșarte, este răbdătoare și va prefera să fie alături de un bărbat cu care să se dezvolte împreună cu ea, nu să stagneze.

8. Va avea putere și curaj să încheie o relație toxică.

Nu va tolera umilința și indiferența partenerului, va renunța imediat la asemenea relație. O doamnă știe când trebuie să plece, nu va tolera lipsa de respect.

9. Va face mereu alegeri înțelepte.

Ea își va putea controla mereu emoțiile, nu se va lăsa pradă pasiunii și-și va alege un partener demn de ea.

Să știți că meritați tot ceea ce este mai bun! Ascultați-vă inima și rațiunea și stabiliți niște limite clare în relația cu partenerul.