Opt modele de rochițe simple și stilate pentru vara

Toate rochiile de vară sunt deosebite pentru simplul fapt că au o croială ușoară și pot fi realizate de sine stătător. Nu aveți nevoie de mult timp sau multă țesătură. Vă prezentăm în continuare 8 modele de rochii confortabile și elegante pentru vară. Aveți nevoie doar de o singură zi  să le confecționați!

Rochia de vară este unul dintre cele mai importante elemente ale garderobei. Iar cel mai bine este dacă veți avea câteva ținute vestimentare de acest fel în garderoba dvs., pentru varietate și originalitate. Care este cea mai bună pânză pentru o rochie de vară universală, comodă și frumoasă?

Țesătura din bumbac subțire este cea mai bună pânză pentru o rochie de vară. Ținutele pot avea o croială dreaptă sau cât mai largă. Această rochie este soluția ideală pentru zilele fierbinți de vară. Rețineți că acestea au nevoie de o îngrijire specială și că deseori pot fi transparente.

Șifonul, de asemenea, este recomandat pentru vară. Este o pânză fină, transparentă, într-o culoare sau cu imprimeuri și mult mai rezistentă decât o simplă pânză de mătase, o asemenea rochie va fi potrivită pentru orice ocazie. Astfel, veți arăta minunat atât la o plimbare pe țărmul unei mări, cât și la o cină romantică.

Ce țesături să alegeți pentru a avea o rochie de vară la modă?

Fetele moderne optează pentru rochii din materiale naturale. În prezent, cele mai populare rochii sunt cele din in. Aceste ținute sunt perfecte, deoarece nu provoacă alergii, sunt ușor de curățat, sunt potrivite pentru a fi purtate zi de zi, iar pielea poate respira ușor. Unicul dezavantaj este că o asemenea rochie ușor se șifonează.

Femeilor moderne le plac și ținutele din mătase. Rochia din acest material natural este plăcută și fină la atingere, arată elegant și chiar reglează temperatura corpului. Însă această pânză este greu de curățat și  se deteriorează ușor.

Modelele de rochii propuse sunt simple și pot fi croite din orice țesătură doriți. Creați-vă propriile rochii în care vă veți simți libere, confortabil, folosind următoarele modele de croială.

Împărtășiți-vă cu aceste secrete și cu prietenele dumnevoastră.