Opinii sincere a 9 bărbați! Aflați de ce aceștia niciodată nu-și înșeală soțiile!

Motivele pentru care soțul decide să-și înșele soția, pot fi o foarte diferite – începând de la lipsa atenției, până la caracterul și temperamentul acestuia. Dar ce le face pe bărbați să nu-și înșele soțiile niciodată? Despre aceste lucruri au povestit câțiva bărbați, în timpul unui sondaj, privind problema despărțirii familiei în societatea modernă. Iată care sunt destăinuirile a 9 dintre bărbații ce au participat la sondaj.

1. Educația 

”Așa am fost educat. În plus, tatăl meu a fost avocat, de aceea, încă din copilărie auzeam cum înșeală bărbații soțiile sale. Trădarea îndepărtează oamenii și distruge familiile. Copii acestor cupluri suferă foarte mult. Mi-am promis, că niciodată nu voi trăda familia dragă și mă țin de cuvânt!”

2. Femeia își iubește soțul, așa cum este el 

”Știți, pentru mine totul nu este redus la relația intimă. Da, este un lucru important, ce susține relația. Dar, cel mai important lucru pentru mine este să fiu acceptat imperfect – puțin plinuț, puțin plictisitor, puțin ciudat. Soția mea mă acceptat așa cum sunt, de aceea nu mai am nevoie să caut o altă casă.”

3. Trădarea este foarte scumpă 

”Să fiu sincer, trădarea este destul de scumpă. Prietenul meu, cu soție și 2 copii, mai are o amantă. Acesta trebuie să-i întrețină pe toți. A ajuns sărmanul că nici măcar pentru o bere nu are bani.”

4. Prea multe griji 

”Câteodată, când observ o fată frumoasă și mă gândesc la ea, ritmul inimii începe să crească și palmele mele transpiră. Nu este vorba doar de teamă de a fi prins, ci și de necesitatea de a spune minciuni permanent. Chiar dacă ați trădat soția măcar o dată, veți minți până la capăt. Această minciună trebuie să fie una perfectă, bine memorată. Consider că trădarea mă va lipsi imediat de familia dragă, de prieteni și de respectul colegilor. Cel mai important, îmi voi pierde respectul față de sine și nu mă voi considera un bărbat demn niciodată.”

5. Consecințe grave, ce nici nu merită procesul 

”Desigur, este întotdeauna plăcut, că în ciuda vârstei, rămâi atractiv pentru persoanele de gen opus. Pe plac e și atenția și faptul că te mai doresc…uneori fiind greu să reziști tentației. Dar după toate acestea te așteaptă consecințele acțiunii – acestea sunt mai rele decât un război. Sentimentul de vinovăție, care te sufocă, nu va trece atât de ușor, poate chiar nu va trece niciodată.”

6. Mai multă atenție propriei soții 

”Soția mea este alegerea Mea! Nu văd nimic de folos și bun în atragerea atenției unei doamne trecătoare, indiferent cât de frumoasă este ea. În general prefer să-mi trăiesc viața din suflet și să cheltui banii doar pe iubita mea soție, fiindcă ea este alegerea mea!”

7. Nu vreau pe altcineva 

”Pentru mine loialitatea există doar în două versiuni – sau vreau alte femei, dar mă abțin, sau nu vreau nici o altă femeie, cu excepția soției. Sunt un norocos, loialitatea mea este din categoria a doua. Când sunt într-o relație, petrec tot timpul cu persoana dragă și nimeni nu este mai interesant pentru mine.”

8. Respectul 

”Trădarea pentru mine, în primul rând, este o umilire pentru propria persoană. Ce dacă, într-o bună zi, făcând niște cumpărături cu soția mea, va trece EA? Voi simți umilință atât pentru mine, cât și pentru soția mea, indiferent dacă știe sau nu despre înșelăciune.”

9. Nu se merită 

”Relația intimă desigur este minunată. Dar aceasta e doar o relație intimă, ce este mereu la fel. Da, o altă femeie poate fi mai atractivă, gata pentru experimente, riscantă, poate cu experiență… Dar, în esență, este același lucru. Credeți că e un joc care merită consecințele, doar pentru a vă distra puțin în pat? Pentru mine nu!”

Ce părere aveți despre aceste opinii? Sunteți de acord cu afirmațiile acestor bărbați? Așteptăm cu drag comentariile dvs.