Olivier Soulier: „Toate problemele și angoasele noastre ni se pot citi pe corp!” ​​Caracteristicile formelor corpului femeiesc.

Corpul oricărei femei are forme unice. Potrivit homeopatului și scriitorului francez dr. Olivier Soulier, formele corpului femeiesc constituie un depozit de informații care ne ajută să înțelegem multe lucruri despre ea. Probabil că această informație este cea mai veridică, deoarece permite studierea particularitățile caracterului unei femei și ajută la tratarea mai multor probleme psihologice.

Echipa noastră vă propune să citiți unele fragmente din lecțiile lui Dr. Olivier Soulier despre modul în care șoldurile și dinții reflectă lumea interioară a femeilor. O astfel de analiză ajută la identificarea unei potențiale sau reale dereglări a sistemului nervos și, de asemenea, la determinarea unor calități personale.

Psihologia corpului

1. „Aripioare” din zona coapselor

Această zonă ne vorbește despre perioada copilăriei. Dacă o femeie acumulează grăsime în această zonă, atunci când era îi era frică să fie abandonată. Acest lucru se poate întâmpla din cauza memoriei strămoșilor sau deoarece copilul se simte inutil. Poate că în perioada copilăriei femeia în cauză nu se simțea în siguranță. În această zonă se acumulează hormonul leptină care se numește și hormonul foamei.

Acest tip de femeie, din cauza temerilor cu care se confrunta în copilărie, va avea tendința să facă provizii în caz de va fi nevoită să le asigure hrana propriilor copii. Acumularea grăsimilor în zona șoldurilor nu va putea fi îndepărtată complet până când nu veți uita de toate temerile din copilărie. Acesta însă este un efort destul de mare.

2. Fesele și lățimea coapselor

Fesele demonstrează atractivitatea feminină, iar coapsele acumulează rezerve în caz de va fi necesară alăptarea copilului. Zona de intersecție a feselor și a coapsei simbolizează căsătoria.

Dacă femeia nu simte stabilitate și securitate într-o relație, va depozita grăsime sub zona feselor. Dacă femeia nu are încredere în partenerul său ori îi este frică să formeze o familie, atunci va avea coapsele largi și fesele proeminente.

© DepositPhotos

3. Celulita

Celulita are legătură directă, în opinia medicului, cu percepția căsătoriei. Simbolizează teama de a-și pierde locuința și securitatea, precum și de a se confrunta cu un divorț. Arată, de asemenea, teama de maturizare și de a se expune riscului asociat căsătoriei.

© DepositPhotos

4. Dinții

După poziția dinților se poate determina modul în care o persoană se comportă în raport cu lumea din jur, precum și reacția sa în anumite situații: agresivitate, supunere, timiditate, izolare. Dinții de sus simbolizează vârsta adultă, iar cei de jos cea a copilăriei.

Spațiul dintre dinții din față indică nevoia de libertate interioară și creativitate, precum și dificultățile în relație cu cei din jur. Dacă spațiul este mic înseamnă că persoana este foarte concentrată asupra sa.

© DepositPhotos

Dacă colții sunt orientați în direcție opusă față de incisivii centrali, acest lucru denotă timiditatea și izolarea persoanei. Dacă sunt orientați puțin înainte, indică agresivitatea și dorința de a se apăra în orice situație.

Dacă fiecare dinte este localizat sub un anumit unghi, înseamnă că persoana în cauză încearcă să evite conflictele.

© DepositPhotos

5. Buzele

Buzele simbolizează puterea de renunțare pe care am primit-o odată cu educația. Buza superioară prezintă legătura cu tatăl, iar cea inferioară cu mama. Colțurile gurii denotă magnetismul feminin și legătura dintre cei doi poli: mama și tatăl.

© DepositPhotos

Mulți medici și oameni de știință studiază relația dintre lumea interioară și exterioară a persoanei. Există, fără îndoială, și o mulțime de probleme controversate. Dacă veți avea un stil de viață nesănătoasă, veți face abuz de alimente grase, veți fuma atunci, cu siguranță, veți avea aripioare și celulită. Dar dacă observați că toate eforturile Dumneavoastră de a scăpa de această problemă sunt în zadar, încercați să vă analizați trăirile, deoarece acest lucru ar putea să vă ajute nu doar să pierdeți în greutate, ci și să fiți mai fericită.

Scrieți-ne în comentarii dacă sunteți de acord cu faptul că multe probleme psihologice pot fi identificate după forma corpului nostru? Și nu uitați să  distribuiți acest articol ca să-l poată citi și prienii Dumneavoastră!