Oare de ce femeile de 50-60 de ani nu observă aceste detalii? Tipuri de machiaj care le îmbătrânesc pe toate femeile

Există femei cărora li se potrivește orice tip de machiaj. Cu toate acestea, există unele detalii care ne pot arăta mai în vârstă.

În acest articol am dori să atragem atenția asupra câtorva tipuri de machiaj pe care ar trebui să le evitați deoarece nu vă avantajează.

În această fotografie veți observa toate detaliile de care ar trebui să țineți cont atunci când vă machiați.

Acordați atenție:

— colțurilor interioare ale ochilor (evidențierea delicată acestei zone are efect de întinerire, în timp ce întunecarea are efect invers);

— roșu, roz și alte nuanțe cu pigment roșu vor face ca ochii să pară înlăcrimați;

— întunecarea părții interioare a pleoapei micșorează ochii, de aceea această tehnică trebuie evitată de femeile cu ochi mici;

— atenție la firele cărunte ale sprâncenelor și, pentru a le machia, evitați creioanele închise la culoare pentru ca firele de păr deschise să nu iasă atât de mult în evidență.

Nu puneți accentul pe colțurile interioare ale ochilor, ci pe linia inter-ciliară a pleoapei superioare care trebuie să fie cea mai întunecată, iar pentru colțurile interioare ale ochilor ar fi bine să alegeți nuanțe mai deschise. Dacă ochii sunt amplasați departe unul de celălalt, atunci acest element ar trebui exclus.

În ceea ce privește alegerea fardurilor, totul este individual aici, dar vă recomandăm să fiți atente la unele nuanțe pe care le vom enumera mai jos, deoarece ar putea avea efect de îmbătrânire.

— gri;

— albastru;

— verde;

— roșu;

— violet.

Ce părere aveți despre aceste recomandări? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!