Oamenii de știință care studiază fizica cuantică susțin că întreaga lume este energie!

Mulți oameni consideră, că a te bucura de înfrângere și a mulțumi pentru dezastre, este o greșeală. Și au dreptate.

Dar acest adevăr îi face mai fericiți?

Majoritatea oamenilor reacționează la probleme într-un mod obișnuit, dând dovadă de: iritație, agresiune și negativism. Persoana începe să se lupte cu situația, opunând rezistență. Este absolut greșit să considerăm, că iritarea poate îmbunătăți situația.

Care este scopul negativismului? De fapt, nu are nici un scop. Dimpotrivă, iritarea și agresiunea creează și mai mult negativism.

Oamenii de știință, care studiază lumea cuantică spun că întreaga lume este energie. Toate particulele sunt simultan peste tot. Aceasta se numește incertitudine cuantică. Este un paradox. Atât timp cât nu există un observator – omul, lumea nu există. Dar acesta este un fapt științific.

Toate particulele elementare își schimbă starea de la simpla observare a acestora. Adică, așteptările unei persoane influențează întotdeauna rezultatul unui experiment. Fiecare persoană are 100% dreptate. Fiecare crede mai întâi în ceva și apoi găsește confirmarea credințelor sale.

De exemplu, credeți că nu aveți suficienți bani. Și este adevărat. Mereu nu aveți suficienți bani. Sau în acest oraș este imposibil să găsiți un loc de muncă. Și iarăși aveți dreptate. Dar, lângă dvs, trăiesc oameni care au destui bani pentru tot. Și au un loc bun de muncă bun. De ce? Sunt norocoși? Nu.

Legea fizicii cuantice: Întotdeauna! Fără excepție, obțineți rezultatul pe care îl așteptați!

Dacă nu sunteți de acord cu acest punct de vedere, aveți 100% dreptate. Dar punctul dvs de vedere vă aduce pace, claritate, bucurie? Vă ajută să depășiți toate obstacolele? Dacă răspunsul este da, poate îi învățați și pe alții să fie la fel de mulțumiți ca dvs. Sincer.

Experiență personală

Când mi-am frânt mâna, eram disperată. Medicii mi-au spus că va rămâne o dizabilitate. Și eu i-am crezut.

Apoi am citit despre oameni, care s-au restabilit după răni mai grave. Și am crezut că este posibil. Acum, mâna mea este absolut sănătoasă.

La 15 ani am crezut că sărăcia este o sentință. Munceam din greu, dar în zadar. Apoi am crezut că pot obține cu ușurință libertatea financiară și am reușit. Credeam că era necesar să lupt cu viața, că lumea era periculoasă și crudă. Acum cred că sunt protejată și voi fi fericită. Lumea mea are grijă de mine.

În fiecare moment facem o alegere. Fiecare secundă ne creează realitatea.

De fiecare dată, când vi se întâmplă ceva ce nu vreți, puteți alege. Ați ajuns în intersecția cuantică. Și dacă v-ați supărat, puteți coti pe drumul greșit, într-o lume rea.

Bine ați venit în realitate! Realitatea este întotdeauna bună și neutră. Numai gândurile, evaluările dvs îi dau culoare.

Când vă bucurați cu adevărat de orice experiență, toate problemele dvs se rezolvă singure. Chiar pare ceva neobișnuit, nu vă ajunge război. Dacă nu ați obosit de lupte, luptați. Dar, eu personal, prefer pacea și liniștea.

Împărtășiți-vă experiența dvs de unitate cu viața, sunt sigur că puteți ajuta mulți oameni să trăiască mai fericiți și mai simplu.