O ținută formată din sacou și rochie va atrage toate privirile: 10 combinații armonioase pentru femeile mature

Combinația de sacou și rochie formează o ținută practică, folosită în special pentru a crea look-uri de afaceri, de zi cu zi sau de seară.

Vă propunem în continuare 10 ansambluri pentru această primăvară, care vor atrage toate privirile asupra Dumneavoastră.

O rochie verde va adăuga culoare garderobei de primăvară. Un model uni se va combina foarte bine cu un sacou în carouri. Detaliile suplimentare ale imaginii sunt o geantă bej, o pereche de pantofi clasici și niște bijuterii mari.

Doamnele moderne nu renunță nicidecum la animal print. O altă ținută care are la bază o rochie cu imprimeu și un sacou negru.

Un sacou în tonuri de bej, dimpotrivă, poate fi purtat cu rochii colorate. Balerinii sunt perfecți pentru vremea caldă.

O rochie fucsia este o alegere pentru cele mai îndrăznețe și încrezătoare doamne. Iar sacoul clasic se combină perfect cu această rochie. Geanta compactă și încălțămintea sport fac imaginea mai practică și mai modernă.

Sacoul de piele se potrivesc bine cu rochia-teacă. Pentru a aduce silueta mai aproape de „clepsidra” dorită este suficient să accentuați talia cu o curea lată de piele.

Vă propunem în continuare câteva ținute cu haine cu imprimeu:

Încălțămintea se alege în funcție de situație.

Rochia tricotată este perfectă pentru sezonul de primăvară. Acest ansamblu la modă, contrastant, vă va ajuta să nu dispăreți în mulțime.

Sacoul este o bază excelentă pentru a crea look-uri stratificate. O eșarfă voluminoasă de o nuanță delicată de piersică împrospătează și adaugă feminitate ținutei.

Imprimeul floral este tendința evidentă a sezonului primăvară-vară. O rochie colorată întinerește aspectul unei femei, iar acest efect poate fi sporit cu un sacou de culoare roz.