O tendință senzuală: bluze moderne cu umerii goi. 65 de modele în imagini

În acest an toți designerii ne propun să îmbrăcăm bluze care descoperă cele mai senzuale părți ale corpului – umerii și claviculele. Femeile vor arăta foarte proaspăt, interesant și stilat.

Cu umerii lăsați

Bluzele cu mâneci și umerii goi vor fi în topul acestui sezon. El pot fi cămăși sau bluze cu partea de sus tăiată. Acestea sunt foarte senzuale, dar totodată sunt stricte, astfel pot fi purtate în fiecare zi.

Cu bretele și umerii lăsați

Acest model este unul dintre cele mai moderne. Se potrivește foarte bine femeilor cu siluetă de tip „triunghi” care nu trebuie să-și dezgolească umerii în întregime. Celorlalte tipuri, de asemenea, o pot purta.

Fără bretele

Bluzele fără bretele au bază de corset sau bando, deoarece sunt mulate în zona subțiorilor. Astfel de bluză este perfectă pentru prima întâlnire, deoarece arată elegant și luxos.

Cu decupaje pe umeri

Bluzele cu decupaje pe umăr sunt un alt hit al acestui sezon. Ele arată modest, dar au și o notă de senzualitate. Este unul din puținele modele care se potrivesc pentru stilul office. Acest model se potrivește pentru orice tip de siluetă. În special, aceste bluze sunt destinate femeilor cu forme voluptoase care nu pot purta bluze cu umerii goi.

Pe un singur umăr

Bluza asimetrică pe un umăr nu este atât de căutată ca precedentele, dar moda este schimbătoare. Această bluză este comodă și arată destul de interesant și cochet.

Modele pe elastic

Bluzele pe elastic cu umerii complet goi este numită Carmen. Deseori decupajul articolului este înfrumusețat cu broderii sau cu volane mari care vor fi foarte moderne în acest sezon. Banda elastică vă ofere multe posibilități: puteți purta bluza cu ambii umeri dezgoliți sau cu un umăr sau cu ambii acoperiți.

Cu ce se poartă?

Cu blugi

Blugii demult au ocupat un loc important în garderoba femeilor. Ei sunt universali și puteți să-i purtați cu orice haină. Bluza cu umerii goi nu este o excepție.

Cu pantaloni scurți

O astfel de tendință este ideală pentru vară când în oraș este caniculă și doriți să vă dezbrăcați la maxim. De asemenea, este o ținută potrivită pentru plajă, petreceri și alte ocazii similare.

Cu fustă

În funcție de ținuta aleasă, fusta poate fi de orice lungime. Fusta mini poate înlocui pantalonii scurți, cea medie se potrivește pentru stilul office sau o întâlnire romantică, iar maxi va completa stilul Carmen.

Cu pantaloni

Dacă vreți să mergeți la serviciu sau la studii, alegeți o astfel de bluză cu niște pantaloni stilați. Este o ținută elegantă. Optați pentru pantaloni culottes, înguști sau clasici.

Cu salopetă

Dacă doriți să faceți o combinație neobișnuită, puteți purta bluza cu umerii goi cu o salopetă. Poate fi o ținută de zi sau pentru o petrecere.

Cine a spus că bluzele cu umerii goi sunt doar pentru femeile slabe? Femeile cu forme voluptoase, de asemenea, le pot purta. Important este ca umerii să fie puțin dezgoliți, iar mâinile și talia să fie acoperite de o bluză largă cu mânicile lungi.

Arată extraordinar! Probabil fiecare femeie visează la așa ceva.