O tânără, care copiază ținutele vedetelor, încearcă să demonstreze faptul că nu este neapărat necesar să avem un stilist personal pentru a arăta bine

Chiar dacă de-a lungul timpului a apărut ideea că unele haine arată bine numai pe femeile suple, în ultima vreme observăm că pe podiumuri apar și modele cu forme, iar mulți bloggeri îi inspiră și pe alții cu exemplul lor, demonstrând că, pentru a arăta impecabil, nu este neapărat necesar să avem o talie de viespe.

Bloggerița Katie Sturino dorește să schimbe această concepție greșită. Katie are un blog și o pagină Instagram unde postează imagini în care copiază ținutele purtate de vedete. Fashionista dorește să schimbe percepția femeilor cu forme, care sunt de părerea că anumite haine nu li se potrivesc.

Tânăra ne demonstrează că putem arăta la fel de bine ca și vedetele, chiar dacă avem o siluetă diferită de a lor.

Kate Middleton.

Reese Witherspoon.

Printesa Diana.

Kate Middleton.

Amal Clooney.

Katie Holmes.

Kate Middleton.

Heidi Klum.

Lily Collins.

Zoe Kravitz.

Isla Fisher.

Alessandra Ambrosio.

Kendall Jenner.

Mila Kunis.

Kate Middleton.

Carol Radziwill.

Katie își dorește ca femeile să se accepte și să se lase purtate de magia modei, fără a se îngrijora de formele lor. Anume de aceea și-a propus să recreeze ținutele vedetelor cu piese vestimentare identice sau asemănătoare. În acest fel tânăra demonstrează că o ținută bună arată excelent pe oricine, indiferent de mărimea pe care o poartă și de forma corpului. „Am simțit că este timpul ca cineva să fie sincer cu moda și cu forma corpului”, a declarat bloggerița.

Care dintre ținutele create de Katie v-a plăcut cel mai mult? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!