O tânără artistă fotografiază cele mai frumoase uși din Londra. Și ele sunt ca din povești!

Bella Foxwell surprinde cu aparatul de fotografiat ceea ce alți locuitori ai capitalei engleze nu observă – ușile.

Pe pagina ei de Instagram, intitulată „Ușile Londrei”, veți găsi variante extraordinare încât arată ca recuzitele pentru filmele de la Hollywood.

„Am început acest proiect în urmă cu doi ani și jumătate și a fost un fel de provocare”, spune Foxwell. „Am muncit foarte mult pentru brandurile mari și atunci am vrut să fac ceva pentru suflet. De vreme ce pe atunci eram deja obsedată de ușile extravagante, mi s-a potrivit foarte natural nișa asta”.

„Îl admir proprietarii, care sunt atât de mândri de ușile lor de la intrare încât le vopsesc în culori îndrăznețe sau le decorează cu un ciocănel extravagant pentru uși. Pe lângă aceasta, ușile sunt foarte simbolice: pe de o parte, pentru că ele oferă noi posibilități sau pentru că ne amintesc de casă. Ele au ceva deosebit. Ușile frumoase și extravagante atrag oamenii”.

Colecția tot mai mare de imagini cu uși, i-a adus Bellei mai mult de 38.000 de urmăritori. Văzând aceste poze, cu siguranță veți dori să faceți parte din ei. „Pentru început, realizez un mic studiu, iar apoi mă duc acolo cu telefonul meu, ca să văd ce voi putea găsi”, — a spus Bella. — „Cel mai bun sentiment este când dai peste o stradă plină de uși formidabile, la care niciodată nu te-ai gândit. Acest lucru se întâmplă rar, dar când are loc, este foarte emoționant!”

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Frumusețea acestor uși te face să-ți dorești să vizitezi capitala Marii Britanii!