O soluție universală pentru toate problemele din gospodărie! Nu credeam, până când copilul a desenat pe pereți…

Faceți cunoștință, acesta este WD-40 – renumit pentru proprietățile sale universale care face față multor probleme din gospodărie: desenele pe pereți, gumă de mestecat lipită în păr, inelul blocat pe deget.

Componența acestei substanțe uleioase este strict secretă. Acest lucru, însă nu împiedică gospodinele să inventeze noi moduri de utilizare a acestui produs. Echipa noastră a pregătit pentru dvs. cele mai reușite moduri de utilizare.

универсальное средство для уборки

Substanța WD-40

1. Pulverizați WD-40 de hrănitoarea pentru păsări. Păsările nu vor fi afectate, dar veverițele nu vor mai fura hrana. 

универсальное средство для уборки

2. Aplicați puțin WD-40 pe deget și inelul va aluneca foarte ușor, îl veți putea scoate fără durere. 

универсальное средство для уборки

3. Pulverizați puțin pe pereți și ștergeți cu o lavetă curată. Este cea mai ieftină metodă de a restabili curățenia pereților. 

wd-40 как пользоваться

4. Dacă ați observat că s-a murdărit talpa de cauciuc a adidașilor, aplicați puțin WD-40 și ștergeți peste câteva minute cu un șervețel de hârtie sau o lavetă din microfibră.

wd-40 как пользоваться

5. Abțibildurile uscate se vor dezlipi foarte ușor dacă veți aplica pe ele puțin WD-40, lăsați să se absoarbă, apoi ștergeți cu un burete.

wd-40 как пользоваться

6. Grăsimea, soluțiile tehnice, superlipiciul și chiar vopseaua pe bază de ulei se îndepărtează foarte ușor de pe mâini cu ajutorul câtorva picături de WD-40.

жидкость wd-40 применение

7. Șuruburile ruginite se vor deșuruba foarte ușor dacă le veți pulveriza cu WD-40. 

жидкость wd-40 применение

8. Petele de cafea sau de ceai de pe orice suprafețe de lemn se îndepărtează foarte simplu dacă le veți șterge cu o lavetă înmuiată în WD-40. 

жидкость wd-40 применение

9. Zgârieturile adânci de pe suprafețele lăcuite vor fi mai puțin vizibile dacă le veți șlefui cu o lavetă înmuiată în WD-40. 

wd-40 как пользоваться

10. WD-40 este un insecticid excelent. El îndepărtează oaspeții nedoriți din lumea insectelor. Nu vor rezista nici gândacii de bucătărie.

wd-40 как пользоваться

Acest produs care poate fi utilizat în foarte multe cazuri. Încercați-l!