O soluție unică pentru creșterea instantă a părului. Amestecă doar 3 ingrediente…

Utilizarea deasă a produselor cosmetice și a soluțiilor pentru fixare și aranjare are o influență negativă asupra stării părului și a sprâncenelor.

De asemenea dacă la un moment dat smulgeți sprâncenele peste măsură, ulterior e foarte dificil să recuperezi naturalețea și densitatea lor de odinioară, lucruri care sunt foarte populare în ziua de azi.

Redacția noastră vă prezintă astăzi o soluție foarte ieftină, capabilă să restabilească densitatea normală a părului și să stimuleze creșterea firelor noi.

Soluție pentru creșterea rapidă a părului

Ingrediente

  • 20 ml de ulei de ricin (stimulează creșterea)
  • 15 ml de ulei de avocado (hidratează)
  • 5 ml de ulei de cocos (înmoaie părul și îl face lucios)

Mod de preparare

Așezați uleiul de cocos pe capacul unei cratițe fierbinți până când se topește, apoi amestecați toate ingredientele indicate într-o sticluță de 40-50 ml.

Mod de administrare

Aplicați soluția pe gene înainte de somn cu ajutorul unei periuțe de rimel. În acest fel veți întări firele de păr. Iar dacă doriți să le stimulați creșterea, aplicați soluția pe vârful firelor de păr.

Pentru a obține sprâncene dense aplicați soluția pe pielea din zona sprâncenelor. În acest fel firele de păr vor fi mai puternice și mai groase și se va stimula creșterea noilor fire.

Aplicați soluția pe păr cu 20-30 de minute înainte să spălați capul. Astfel părul va deveni mai lucios, elastic și așezat.

De asemenea pentru a stimula creșterea părului aplicați soluția pe pielea capului de 1-2 ori pe săptămână pentru 40 de minute, după care înfășurați capul în folie de plastic și prosop.

Chiar și bărbații pot folosi această soluție pentru creșterea părului. Bunăoară în acest fel poate fi prevenită apariția cheliei și se poate stimula creșterea bărbii.

Iată ce soluție-minune poate fi preparată în condiții casnice. Ea este multi-funcțională și foarte eficientă.

Păstrați soluția într-un loc întunecos și răcoros. După doar câteva utilizări veți înțelege că ați găsit un produs de neînlocuit pentru îngrijirea părului!